Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy okazałam mu zbyt duże zainteresowanie?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli spotykam się miesiąc z facetem, póki co nie chciałam z nim szybko wszystkiego zaczynać, zaledwie się całowaliśmy... Kilka razy on prowokował rozwoy o seksie, ale zawsze zmieniałam temat. A wczoraj byłam u koleżanek na grillu ( bez niego) i byłam pod wpływem więc jak on zaczął pisać o seksie to ja z nim tak samo i to była dość odważna rozmowa ( nie wulgarna, ale odważna co byśmy najchetniej zrobili i takie tam). Teraz mam do siebie wyrzuty, że może nie powinnam tak szybko o tym z nim pisac?

Gość gość
I teraz się martwię, ze wyszłam na łatwą, ale pod koniec rozmowy dodałam, że jeszcze nie wiem jak sie zakonczy nasze następne spotkanie ( w sensie, ze niewiadomo czy tak odwaznie jak pisaliśmy) żeby za dużo sobie nie myślał... Ale i tak mam do siebie wyrzuty...

Gość gość
21

Gość gość
raczej zastanów się, czy on nie szuka tylko chętnej do seksu. Bo tak nie zachowuje się facet, który zamierza zbudować trwałą relację z dziewczyną.

to juz jestes duza dziewczynka ale jeszcze bedziesz miala mnostwo facetow, wiec sie nie katuj tylko korzystaj z zycia i oczywiscie z zabezpieczeniem!

totalnie mnie smieszy to glupie gadanie kobiet - uwazaj! facet cie wykorzysta, brzmi to tak jakby kobieta z seksu przyjemnosci nie czerpala a jedynie sluzy to zapewnieniu przetrwania gatunku, wiec albo w trwalym zwiazku albo wcale - KRETYNIZM

Gość gość
Czerpię radość z seksu ( bo dziewicą już nie jestem), ale chodzi o to żeby on sobie nie pomyślał, ze jestem łatwa i się nie znięchęcił...

jak sie po czyms takim zniecheci to po ch.j ci ten facet? nie wyciagaj wnioskow na podstawie debilnych wpisow tutajszych prawiczkow

Gość Alisssa
Na wsi kobieta ma byc najlepiej dziewica do slubu. A facet musi byc roochaczem zeby potwierdzic swoj status. Ja mam zrabana opinie wsrod plebsu ale trudno. Niejednego k....a widzialam. I nikt mi tego nie zabierze ;)

Gość gość
tego k****a?

Gość gość
a to kutaphonne

Gość gość
tu już wkrada się pojęcie szmat. Ja bym pogardził dziewczyną, którą miało przede mną 100 facetów. Gość jest cwaniak, raz cię przeleci i dalej pójdzie. Ale jak ci to odpowiada, to udanej zabawy liczę, bo z takim podejściem do życia, to chyba tylko na to możesz liczyć

Gość gość
Prędzej czy później kończy się na jednym. Nie chodzi o to jak szybko tylko w jakim stylu i czy w ogóle macie oprócz tego wspólne tematy. Zdobyć kogoś to jedno ale zatrzymać to drugie.

Gość Alisssa
Nieprawda ze raz. Moze chciec stala kochanke az sie nie rozmysli ktores. Nie wejdzie w zwiazek. Moze tez udawac ze Cie kocha zeby miec seks regularnie. Z jednym przespalam sie na 1 randce bo mi sie spodobal. I jest moim mezem. Na co czekac? Nie udaje ze nie mam popedu, nie trzymam cnoty bo niby co ludzie w miescinie powiedzo Nie obchodzi mnie to. Niech zajma sie swoimi vaginami i q.ta.sami.

Gość gość
Okazałaś że po alkoholu jesteś łatwa. Kiepski materiał na partnerkę.