Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nie lubi seksu.

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak nie lubi seksu. Tak mi powiedział jeszcze zanim miedzy nami do czegos doszło. Stwierdził ze woli zajarać blanta, seks stoi nawet za potrzeba obejrzenia filmu. Przezywam mały dramat bo ja uwielbiam seks, a raz na miesiac to dla mnie zdecydowanie za rzadko. Kocham go najmocniej dlatego nie widze rozwiązania tej sytuacji, pomocy!

Gość gość
Wydaje mi się że to wyłącznie twój wybór,skoro jesteś z nim i kochasz go to znaczy że się na to godzisz. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłaby zmiana partnera lub po prostu kochanek,chyba że nie chcesz go zdradzać więc wtedy sytuacja się komplikuje. Ja jestem w podobnej sytuacji do twojej z tym że ja mam dużo starszego męża,który już po prostu utracił moc męskości,zdrada u mnie nie wchodzi w grę,więc po prostu praktykuję wstrzemiężliwość.

Gość gość
raz na miesiąc ha ha ha ja ze swoją mam codzień wieczorem i czasem popołudniu i jest to u nas normalne

Gość gość
Czyli jesteś rutyniarzem, seksoholikiem. Ruchać bez przerwy te sama dziure i sie jeszcze tym obnosić. Hahaha !

Gość gość
No wiesz Ja też nie przepadam za seksem. Większą przyjemność i zadowolenie sprawia mi przytulenie wspolna kąpiel okazywanie ciepła i uczuć. Może niektórym wydać się to dziwne że są tacy faceci, ale ja akurat tak mam.

Gość gość
nie tą samą bo ma koleżankę i mogę się z nią pobawić jeśli chcę

Gość gość
Ooo, trójkąt. Wymysł onanisty.