Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Azukea

Pomocy :c

Polecane posty

Gość Azukea

Sprawa wygląda tak, że ja i mój chłopak jesteśmy parą już/dopiero trochę ponad 1,5 roku. Wszystko było pięknie do czasu, jak około pół roku temu pozwoliłam mu się zbliżyć do jakieś innej dziewczyny ( on jest informatykiem, w szkole ma 30 dziewczyn, i nie potrafi zbytnio rozmawiać z dziewczynami, a ja to natury wielka zazdrośnica, więc to było dla mnie coś trudnego i dziwnego ) po jakimś czasie dowiedziałam się ( i to nie od niego tylko naszego wspólnego znajomego ), że on się zastanawiał czy ją kocha ... To wtedy strasznie zabolało, ale uznałam, że zasługuje na drugą szansę (strasznie go kocham, on mnie też, ponadto ma wiele problemów rodzinnych .. jestem "jego jedynym szczęściem" jak to mówi). Z czasem zaczęła się rozmowa na temat "trójkąta". Dla mnie sprawy łóżkowe to 2 partnerów, którzy się kochają itd. Czuję, że on nie jest ze mną całkowicie spełniony. Ostatnio wyprawiał 18ste urodziny, a że ja mam 3 dni po nim to mogłam zaprosić moje koleżanki. Z jedną z nich się zaprzyjaźnił.. i byłoby super, gdyby z tym nie wiązało się nic więcej .. Ostatnio usłyszałam, że lubi tulić nas obie jednocześnie, a dzisiaj spytałam ile razy o niej myślał w ciągu dnia .. On odpowiedział, że nie liczył, ale trochę, to spytałam po co .. A on, że tak sobie... On ma sporo problemów, chodzi do psychologa i psychiatry, ale to chyba nic nie pomaga .. Stałam się już strzępkiem nerwów .. I nie wiem co mogę zrobić .. nie potrafię go zostawić i chyba nie dopuszczam myśli bycia bez niego, ale ciężko kogokolwiek prosić o pomoc .. może tu ktoś mi pomoże

Gość gość
Macie dopiero 18 lat, a gówniarzowi już się trójkąt zamarzył?! Ja p*****le, do książek!

Gość gość
nie wytrzymałabym z takim,bałabym sie że zdradzi trójkątów nie toleruje