Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Którą pracę byście wybrali?

Polecane posty

Gość gość

Zmywak po 8 godzin dziennie, czy słuchawki w Play 6 godzin dziennie? Praca od poniedzialku do piątku, studiuje zaocznie.

Gość gość
zmywak absolutnie

Gość gość
Ty lamusie chuj ci w dupę.

Gość gośćkiciuś
Zmywak

Gość gość
Pracowal ktos na zmywaku?

Gość gość
Pracowałam i na słuchawkach i na zmywaku. Zmywak wygrywa, bo nie musisz się użerać z ludźmi.

Gość gość
Ja pracowałam na zmywaku na wakacjach. Praca prosta. Dostajesz naczynia, płuczesz je, wkładasz to maszyny myjącej, wyciągasz, wkładasz do "wyparzacza", wyciągasz, odkładasz do wyschnięcia. Przynajmniej tak to wyglądało w kuchni na turnusach.

Gość gość
Kurczę, tu jest chyba ręczne wszystko. Czytałam też różne opinie na temat tej pracy i niektóre dziewczyny narzekaly, ze plecy bolą, ręce zniszczone itd. Serio tak ciężko może być przy zmywaniu ręcznym? Ja pracowałam tylko na słuchawkach no i to użeranie z ludźmi... Ehhh

Gość gość
zmywak - ja pracowałam - czas szybko leci i można dużo schudnąć bo pracujesz fizycznie, same plusy

Gość gość
A to prawda, ze plecy tak strasznie bola i nogi? Czy przesadzają niektórzy?

Gość gość
Jeśli kasa jest podobna to słuchawki, zmywac dla mnie był tragedia mimo że pracowałam tylko w zastępstwie za koleżanke bo normalnie byłam kelnerka. Najgorsze były garnki no i zanim dostaniesz talerze od ludzi to zdąży wszystko zaschnac wiec musisz szorowac potem wycierac żeby na szklankach nie było smug... I w rękawiczkach mega niewygodne więc zostały gole ręce które po jednej zmianie nie miały śladu po lakierze

Gość gość
Zmywak, ale w UK

Gość gość
Pracowalam jako studentka na sluchawkach i zmywaku. I zdecydowanie odradzam zmywak. Nie sluchaj co ludzie ci tutaj pisza. Jesli bedziesz pracowala w knajpie lub restauracji to tragedia, co chwilke rozne gary, do tego co 2-3 minuty musisz wkladac nowa palete do zmywarki. I tak w kolko, a potem jeszcze wszystko wycierac i polerowac. No chyba ze jest to kawiarnia, albo jakis lokal gdzie nie ma ruchu i bedziesz miala tylko kilka talerzy na godzine. Do tego wiadomo w kuchni goraczka, po kilku godzinach twoje ciuchy wlacznie z wlosami przesmierdna tymi zapachami. No ale idz i sie sama przekonaj. Przynajmniej na sluchawkach czegos sie nauczysz, chocby rozmowy z ludzmi i perswazji.

Gość gość
Co to za praca "sluchawki"?

Gość gość
a ci od słuchawek maja dane lokalizacyjne klientów?

Gość taśma wideo
lepiej udawać uchodźca, wszystko dostaniesz i nawet gotówke na rozrywki

Gość gość
a ci od słóchawek maja dane lokalizacyjne klientów?

Gość gość
Na słuchawkach już pracowałam, bylo tak sobie, na zmywaku nigdy. Ten zmywak to w restauracji w hotelu. Wybrałam słuchawki w końcu. Tu placa 8,5 na rękę plus premie od wyników. Na zmywaku dają 7

Sama zastanawiam się nad jakąś pracą. Trochę głupio tak od rodziców brać. Mam stypendium też, ale zawsze to więcej pieniędzy.