Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowawtymtemacie

Czy to już pora?

Polecane posty

Gość Nowawtymtemacie

Witam, Zapewne mam podobną sytuację jak większość dziewczyn, które wchodzą tu po pomoc. Niestety jestem pewnie tu najmłodsza. Mam skończone 17 lat i jestem trzy lata w związku z moich chlopakiem (19 l). Rzecz w tym, że oboje jesteśmy CZYŚCI pod względem tradycyjnego współżycia, zabawiamy się pół roku opalanie. mój chłopak jeszcze jako tako zniósł trzy lata bez naciskania na mnie. Problem pojawił się nie dawno, zaczęliśmy się trzymać z jego dawnymi przyjaciółmi, naprawdę wspaniałe towarzystwo, tylko zaczęlo po po prostu zauważać nasz sposób bycia, no i dziwić się. Podświadomie to wszystko naciska na mojego chłopaka, zresztą normalne, że w tym wieku wszystko się w nim buzuje. Nie mam wątpliwości czy go kocham, jest przecież ze mną już tyle czasu. Chciałabym zrobić to dla niego, dla siebie w sumie też, gdyby nie jeden problem, a mianowicie wielka panika przed zajściem w ciążę. Jestem osobą bardzo ambitna i szkoła jest dla mnie teraz najważniejsza. Chciałabym usłyszeć jak to wygląda z waszej strony. Czy warto czekać jeszcze z utratą dziewictwa? Jak wielkie przede mną ryzyko? Jak często uprawialiscie seks po swoim pierwszym razie?

Gość gość
Zainteresuj sie antykoncepcja a informacji na ten temat szukaj u lekarza. Na chuj ci wiedza jak czesto uprawia sie seks po pierwszym razie?:o to indywidualna sprawa. Zrob to jak bedziesz gotowa a nie pod naciskiem towarzystwa:o

Gość gość
Nieszkodliwe antykoncepcję to tylko kalendarzyk i prezerwatywa! Reszta po latach da znać swoją szkodliwości dla zdrowia! Nam podczas badania ginekolog zalecił. Nam bo przy Każdym badaniu ginekologa cipki jest mój partner wspierał porody bo nie jestem zacofana i tępa by się wstydzić osoby z którą wspołżyje a ginekologa nie ciemno gród! Mam prawo do obecności nawet w szpitalu ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta zawsze decyduje pacjent! !!!

Gość gość
Ten debil od ginekologa jest wszędzie :-D