Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mbz

Dziewczyna bez znajomych i towarzyski facet

Polecane posty

Gość Mbz

Czy jest sens w ogole ciagnac taki zwiazek? Nie mam znajomych, kolezanki powyjezdzaly albo nie maja czasu. Zostalam praktycznie sama, zostal tylko facet. Moje calkowite przeciwienstwo, jest towarzyski, wszedzie sie odnajduje i ma mnostwo znajomych. Wiem, ze czasami chcialby wyjsc do kogos ode mnie, ale po prostu nie mam kogo zaprosic. Jest mi wstyd przy nim, najbardziej kiedy slucham co wydarzylo sie u tej, u tej i tamtej osoby, a ja milcze, bo nie mam co opowiadac. Najchetniej zapadlabym sie wtedy pod ziemie. Najgorzej jest podczas klotni, kiedy zostaje ze wszystkim sama, nie mam sie komu wyzalic. Czuje sie okropnie samotna, czuje nawet, ze cos sie wypala miedzy nami. To nie ma szans przetrwac, prawda?

Gość dzejbich
A nie możesz się zaprzyjaźnić z kimś od niego? Może to by trochę pomogło... Ale wiadomo nic na siłę

Gość Mbz
W wiekszosci lubie jego znajomych, ale z nikim sie nie zaprzyjaznilam, oni maja swoje paczki, jak sie widzimy to ja jestem na doczepke, jako jego dziewczyna. A chcialabym miec kogos "swojego"..

Gość gość nie z tego swiata
Musisz sie wyluzowac ;)

Gość gość
Za dobrze się macie i się wam w d***e przewraca