Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co myśleć o tym facecie

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta 28 lat i studiuje medycynę na 5 roku i mieszka z rodzicami w małym mieszkaniu! Wygląda normalnie ale jestem trochę załamana bo dowiedziałam się od tym dopiero po 3 tygodniach i 4 randkach. Myślałam że mieszka sam i juz pracuje a tu takie coś! Trochę śmierdzi żenada. Ja juz dawno nie mieszkam ze starymi, wyprowadziła się od razu po liceum!!!

Gość gość
Frajer. Daj dobie spokój

Gość gość
Nie jest Ciebie wart. Gdyby miał willę to co innego

Gość gość
28 i z rodzicami? Może on jest jakiś upośledzony? :D sprawdź czy jest na lekarskim czy korzysta z pomocy lekarza

Gość gość
Możesz mi powiedzieć dziecko kiedy student medycyny miałby iść do pracy? To jedna z najcięższych kierunków, wymagające ogromu nauki... a ty pewnie bez studiów, albo po jakimś beznadziejnym humanistycznym kierunku na którym można się było opier...

Gość gość
Jak ze studenta medycyny zmieni się w dobrze zarabiającego lekarza, to autorko będziesz latała za nim bez majtek.

Gość gość
Moje studia tez były wymagające i ja ciężko w trakcie nich pracowałam a nie się o******lalam w domu!

Gość gość
Dzielisz facetów na tych co coś mają lub czegoś nie mają. A sam człowiek się dla ciebie nie liczy?

Gość gość
Proszę mnie obrażać! Jestem młodsza od niego i mam już samochód (całkiem dobry) i zarabiam prawie 3 tys miesiecznie. Coraz bardziej mi go zal.

Gość gość
Jesteś tepa c**a

Gość gość
jesteś zwykłą szmatką z samochodem :-)

Gość gość84_prawdziwy
Prowokacja czy autorka naprawdę tak myśli ? Ja nie chciałbym się leczyć u lekarza, który pracował w trakcie studiów. Tutaj akurat ważne jest, by w 100% poświęcić się mu zawodowi. Autorkę powinno interesować, czy ów przyszły lekarz ma wolę zamieszkać razem z nią, a nie, gdzie teraz mieszka. Ale, że to kafeteria, to ciężko się spodziewać sensownych tematów jak również sensownych autorów.

Gość gość
bo on mieszka z rodzicami a Ty wyprowadziłaś się od "starych"...........jeśli tak myślisz o rodzicach to nie dziwi mnie,że facet studiujący i mieszkający z rodzicami jest dla Ciebie żenadą

Gość gość
Wez ty sie ogarnij na czym ci zalezy Na facecie czy na kasie. Bo z tego co piszesz to ci zalezy tylko na kasie i mieszkaniu. I osoby wyzej maja racje. Ewidentnie jestes bez studiow swoja droga tez bez mozgu i wymagasz cudow. Znajdz sobie faceta swojego pokroju i daj spokoj chlopakowi bo na ciebie nie zasluguje Niech sobie znajdzie dziewczyne MĄDRĄ ktora sie w nim zakocha a nie pokocha jego mieszkanie i nie bedzie sie zastanawiac czy bycie z nim jest zenada bo mieszka z rodzicami. Glupia jestes i tyle

Gość gość
Kobieto jestes mlodsza od niego i juz po studiach z dobrym samochodem i wlasnym mieszkaniem? Nie chce wiedziec jaki kjerunek studiowalas.. ale chyba stosunki miedzyludzkie i to z pokaźną praktyką! Gdybys byla madra to bys wiedziala ze jak facet studiuje medycyne to mieszka z rodzicami nawet jak ma 30pare lat poki nie wyjdzie na swoje! I nie mow nam tu ze mamy cie nie obrazac! Kazdy wydaje szczera opinie o tobie a jesli cie kolą po oczach to nie pytaj o tak glupie rady. Facet na ciebie nie zasluguje

Gość gość
Może napisz autorko skąd ty w wieku masz mieszkanie, serio ciekawa jestem? babcia ci zapisała? i teraz się mądrzysz? Bo innej możliwości żeby 20 paro letnia dzi\va posiadała już własne mieszanie po prostu NIE MA, albo mieszkanie odziedziczone po kimś z rodziny albo masz bogatych starych i ci kupili. Bo raczej niemożliwe, że 20 paro latka SAMA zarobiła na własne mieszkanie, chyba że jest prostytutką ale w to też raczej nie wierzę bo teraz nawet w tej dziedzinie jest ogromna konkurencja i ciężko znaleźć bogatego klienta.