Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos ma gorzej

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos ma gorzej? Mialam beznadziejne dziecinstwo z ojcem alkoholikiem. Teraz mam nieudane malzenstwo, nie moge miec dzieci. Mam beznadziejny zawod, od jakiegos czasu bez pracy. Bez wsparcia rodziny. Mam problemy ze stawami mimo mlodego wieku. Jestem srednio ladna i malo komunikatywna wiec ciezko mi zdobywac nowych znajomych i ludzie podchodza do mnie z dystansem. Klepiemy sobie biede z mezem, bo co chwile ktores z nas ma problemy z praca. Nie wiem co jeszcze moze na mnie spasc. Moglabym zachorowac na raka, jest mi juz wszystko obojetne. :(

Gość gość
Brochów – wieś w Polsce położona w województwie mazowieckim, w powiecie sochaczewskim, w gminie Brochów

Gość gość
Bardzo ci współczuję,jestem w podobnej sytuacji i niestety też nie mogę temu zaradzić jednak ciągle mam nadzieję na jakąś odmianę w moim życiu,nie mam przyjaciół,rodziny z mężem układa się bardzo żle,trudno tak żyć. Jeśli oczekujesz jakiegoś duchowego wsparcia to zapraszam, możemy pogadać.

Gość gość
tez mam ciezka sytuacje, jestem samotna matka od 2 lat mieszkam w innym miescie zadnych przyjaciol, znajomych, ledwo starcza do 10tego. Praca byle jaka. Cale dnie spedzam z 7 letnim dzieckiem zero swojego zycia.

Gość gość
Nie szukasz kogoś do związku?

Gość gość
Aktualnie nie chodze na terapie, moze jak ja skoncze,. Przyciagam samych alkoholkow,chamow i psychopatow. Dziewczyny podajcie maila moze popiszemy?

Gość gość
Z tym mailem to trochę ryzykowna sprawa ,zaraz odezwą się jacyś debile.