Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

No i co tam stare panny? Startujecie z kolejnym samotnym tygodniem? Hehe

Polecane posty

Gość Michał121212

Warto byko tak wybrzydzac i olewac milych dobrych poukladanych mezczyzn, na rzecz dyskotekowych bad boyow? No co warto? :)

Gość gość
Stary kawaler się odezwał :D

Ja przynajmniej wychodze z inicjatywa, a wy tylko olewacie, ale skoro nie jestescie dziewicami to mi to na reke. :)

Gość gość
Ale kretyn ciebie

Michał czy powinnam wrócić już ostatecznie do niego pomimo przeszłości z hazardem? Odpowiedz bo mam wątpliwości, dzisiaj ostatni raz go zobaczę i jeżeli nic nie zrobię to go stracę. Kocham go, ale boję się o przyszłość.

Gość gość
Syśka, napisz do Brejwika,chlopina samotny jest.

Gość gość
"Po owochach ich poznacie." no ja tam nie chcę nikogo poznawać po jego owochach

Gość Michał121212
To nie poznawaj, litrowka sie moze trafic kazdemu... Syska jak chcesz kogos dobrze poznac to nie sluchaj tego co ten ktos gada czy pisze, bo gadac i napisac mozna wszystko. Patrz na to co ten ktos robi. Do mnie nikt geby nie musi otwierac, wystarczy, ze ja ta osobe jakis czas poobserwuje i juz wiem jaki ten ktos jes. "Po owocach ich poznacie." Czyli po czynach.

Gość gość
Warto byko tak wybrzydzac i olewac milych dobrych poukladanych mezczyzn, na rzecz dyskotekowych bad boyow? No co warto? warto, oj warto :D

Gość gość
9:44 no to jak warto teraz badz sama.

Gość gość
9:44 no to jak warto teraz badz sama. a ty dalej naiwnie myślisz, ze bycie samym to jakaś tragedia? tragedia jest bycie z byle kim. Lepiej mieć kilka fajnych przygód i samotność, niż byle jaki związek z byle kim i dalej być samotnym w zawiązku

gość dziś 9:44 no to jak warto teraz badz sama. a ty dalej naiwnie myślisz, ze bycie samym to jakaś tragedia? tragedia jest bycie z byle kim. Lepiej mieć kilka fajnych przygód i samotność, niż byle jaki związek z byle kim i dalej być samotnym w zawiązku Męskie dziewice i nudziarze nie znajo 🖐️ Sensem życia jest związek .... nieważne z kim, ważne,żeby w takim trwać. Nie wiem czy ktokolwiek chciałby być z osobą o tak zawężonych horyzontach.