Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek sie we mnie zakochal. Co robic?

Polecane posty

Gość gość

Jestem mezatka z 8 letnim stazem. mam kochanka od 1,5 roku. Kilka miesiecy temu odszedl od zony mowi ze dla mnie. Chce bym zrobila to samo ale ja nie jestem pewna uczuc co do niego. Prosze nie oceniajcie mnie bo mowiac "ja bym nigdy nie zdradzila" nie znacie zycia i nie wiecie przed jakimi wyborami staniecie. Prosze tylko o rade

Gość gość
Hmmm..... Moze to nie on odszedl od zony tylko zona od niego

Gość gość
Zastanow sie co do niego czujesz. I nie traktuj facetow jak zabawki bo sie to moze na tobie odbic

Gość gość
gość dziś Hmmm..... Moze to nie on odszedl od zony tylko zona od niego x calkiem mozliwe ale nie zmienia to faktu ,ze juz jest wolny.

Gość gość
Jesli bys naprawde kochala tego pierwszego to ten drugi by sie nie pojawil

Gość gość
Zrujnowałaś małżeństwo a teraz się zastanawiasz czy kontynuować z nim partnerstwo?

Gość gość
Chcesz żeby grupa obcych, nie wiadomo jakich ludzi, nie wiedząca nic o tobie, twoim mężu i twoim kochanku, poradziła ci którego mężczyznę maaz wybrać? Naprawdę jesteś mało inteligentna.

Gość gość
Mysle ze moje malzenstwo samo upadlo. Maz pracuje za granica i w domu jest tylko gosciem. A mamy 2 dzieci

Gość gość
Od zawsze pracował za granicą? Ty zajmujesz się domem, czy pracujesz? Jak często mąż zjeżdża do domu?

Gość gość
Ja zajmuje sie domem. Jak zaszlam w ciaze odeszlam z pracy by zajac sie maluchami. Maz zjezdza do domu raz na 1,5 miesiaca na tydzien.

Gość gość
Do kochanka czujesz coś? Czy brakowało Ci tylko seksu?

Gość gość
Wiem ze czuje cos do kochanka. Nie jest mi obojetny. Nie jestem w stanie okreslic co do niego czuje ale cos napewno

Gość gość
To ja radze Ci jak najszybciej zdecydować, bo jak mąż dowie się o kochanku, to rozwód z Twojej winy będzie.

Gość gość
Kochanek powinien powiedziec twojemu mężowi ,wtedy zostaniesz z mężem i bedziesz mieć przerąbane albo odejdziesz od męża.

Gość gość
Mąż pracuje za granicą, żeby zapewnić byt Tobie i dzieciom, a Ty kochanka sobie znajdujesz. Trzeba było dzieci nie robić, tylko iść do pracy na dwa etaty, dorobić się czegoś, a potem zakładać rodzinę. Możesz siedzieć w domu i poświęcić się dzieciom, dzięki pracy swojego męża, wiesz ile kobiet o marzy o tym? Żeby zostać w domu dłużej z dzieckiem? Tak mu za to dziękujesz, znajdując sobie kochanka?

Gość gość nie z tego swiata
Autorko, jestes zwykla szmata i nie zaslugujesz na milosc.

Gość gość
Lafirynda. Mąż powinien Ci odebrać dzieci.

Gość gość
Poznała byś smak pracy płacąc alimenty.

Gość gość
Dupa by przestała swędzić.

Gość gość
Dziffka

Gość gość
Wiem co czujesz ,ja też byłam w związku na odległość tylko to nie był mój mąż i nie mieliśmy wspólnego gospodarstwa domowego. Też czułam się samotna, on tam ja tu, niby kogoś miałam a i tak ciągle sama byłam. Nie szukałam kochanka a jedynie towarzystwa na weekendy ale zakochałam się z wzajemnością i odeszłam od chłopaka. Musisz wybrać bo takie życie na dwa fronty zniszczy Cię psychicznie, mnie było łatwiej bo nie mieliśmy dzieci.

Gość gość
To trudna sytuacja i za mało informacji, żeby ją oceniać. Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy chcesz ratować małżeństwo dla dobra dzieci. Ale nie takie małżeństwo na odległość bo to sie nie uda-albo maz musi wrócić tam gdzie mieszkacie albo Wy sie wyprowadźcie do miejsca jego pracy. Drugie pytanie to czy kochasz męża i czy jest na czym ten związek budować? Relacja 1.5 roku z kochankiem to nie jednorazowy seks na imprezie, to bliskość ktorej Ci brakowało. Zastanawia mnie dlaczego nie jesteś pewna uczuć do kochanka? Wydawalo mi sie, ze kochanka sie ma z wielkiej szalonej milosci a nie z nudy...

Gość gość
Tylko ze my w dodatku sie budujemy.

Gość gość
Nie oceniajcie, tylko poradźcie. Chyba za dużo od nas oczekujesz. Większości ludzi nóż się w kieszeni otwiera jak słyszą co takie mamuski jak ty wyprawiają. Wbij sobie do głowy, że to kobieta odpowiada za życie domowe. Jeśli mąż zmuszony jest harować za granicą, to tylko dlatego ze ma nieroba na utrzymaniu.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co zrobic w tej sytuaacji , napisz do mojej wrozki Sofii, ona Ci poradzi bardzo profesjonalnie. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jeżeli byłaby taka świetna,to nie potrzebowałaby reklamy pindo.