Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezko na sercu

Walczyc??

Polecane posty

Gość ciezko na sercu

Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Znamy się od pieciu miesięcy, wszystko toczylo się bardzo szybko. Zaczelismy od przyjazni, później był seks, ja się zadluzylam w nim, on chciał tylko przyjazni, zle mnie potraktowal swego czasu po prostu totalnie olał. Po jakims czasie daliśmy sobie szanse odnowil kontakt, powiedział ze popelnil blad, zaczelismy się spotykać ale we mnie się cos zmienilo. Nie było to tak spontaniczne jak za pierwszym razem. Balam się ze znow może mnie zle potraktować, chciałam wszystko brac powoli, zobaczyć czy faktycznie jest w stanie troche powalczyć. Prosilam o czas. Nie wiem czy to problem jest we mnie, bo on nalegal na spotkania ale było ich mało i zero seksu. Z jednej strony mowil ze jestem miloscia jego zycia i jest gotowy czekac da mi czas. Mielismy oboje obowiązki zawodowe wiec mało czasu. Wiec to sprzyjalo temu o co go prosiłam. Wiem ze on bardzo cierpiał przezywal to wszystko ze nie jestem tak za nim jak bylam. Nie wiem czego od niego oczekiwałam ale uwazalam ze swoim zachowaniem szedł na latwizne, np wpraszając się do mnie zamiast zaproponować cos od siebie. Wczoraj skonczyla mu się cierpliwość, i niestety zakonczyl te farse jak to nazwal. Przy czym powiedział mi tyle przykrych slow, ze to najgorsza znajomość jaka w zyciu przezyl, i wiele wiele innych. Wczesniej podczas rozmow wyrzucal mi tez rozne rzeczy jaka to ja nie jestem tak by mi tylko ublizyc, ale z drugiej strony wiem ze miał już dość bo ja się nie mogłam zdecydować. Czuje się jakbym stracila cos ważnego i ze powinnam dac mu szanse. Tyle ze jak ja miałam to było mi ciężko, nie chciałam go a teraz po tym jak odszedł mam złamane serce, jak myślicie warto walczyc i dac mu szanse?

Gość gość
Piszesz, że to on odszedł to jak Ty możesz dać mu szansę? Niepoważny ten związek - przedszkolny jak u biedronki i żuka.To jeszcze nie to, daj sobie spokój :) I pamiętaj, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Gość ciezko na sercu
Odszedl w takim sensie ze powiedział ze nie widzi już szansy abyśmy byli razem, ze dał mi dużo czasu i był cierpliwy..