Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z szatni

Jestem facetem i mam pytanie. Przysiegam ze to nie prowo.

Polecane posty

Gość facet z szatni

Mam obowiazkowy basen na uczelni i w szatni staram sie przebierac raczej szybko. Chodzi o to ze jak dluzsza chwile jestem bez majtek to czuje ze dostaje erekcje. Dziwi mnie to bo przeciez dookola same chlopy a ja jestem hetero wiec skad wzwod? Zazdroszcze innym ze moga bez skrepowania isc nago np. pod prysznice a ja jesli juz tam ide to tylko w kapielowkach. W kapielowkach nie mam wzwodu nawet jak obok sa niektorzy nago co poswiadcza ze nie jestem homo. Ale wystarczy ze za chwile w szatni zdejme kapielowki i natychmiast musze sie odwrocic i szybko naciagac slipy nawet na mokre cialo bo czuja jak mi staje. Dlaczego tak sie dzieje? Nie rozumiem swoich reakcji.

Gość gość
to sie nazywa ekshibicjonizm ;)

Gość facet z szatni
Moze to naprawde jest jakas forma ekshibicjonizmu. Trudno powiedziec. Czasami podczas walenia konia lubie wracac myslami do szatni i wyobrazam sobie ze stoje nagoi czuje ze zaczyna mi stawac i chce szybko znalezc majtki ale okazuje sie ze ktos mi je schowal dla kawalu. Kootas mi staje wszyscy to widza i smieja sie a ja nie mam gdzie sie schowac. Dochodze wtedy bardzo szybko. Zastanawiam sie czy to nie forma ekshibicjonizmu pomieszana z jakims masochizmem bo w fantazji lubie byc wytykany palcami i wyzywany od pedalow a przeciez w realu nie jestem homo.

Gość gość
A mi sie wydaje, ze zwyczajnie jest Ci przyjemnie bo masz tam wolnosc, nic nie uciska, nic nie gniecie.

Gość facet z szatni
Innych tez nic nie uciska i nic nie gniecie i jakos im nie staje tylko mi. Nie wyobrazam sobie abym jak inni mial isc calkiem nago pod prysznce. Nie zrobilbym 2 krokow jak pala by mi stanela. Czasami jest tak, ze jeszcze nie opuszcze majtek tylko dopiero mam zamiar to zrobic i juz czuje jak penis nabrzmiewa mi szybko. Strach pomyslec gdyby ktos to zauwazyl. Masakra.

Gość gość
A masz fantazje w sensie uprawiania sexu z facetami czy tylko z kobietami?

Gość facet z szatni
Tylko kobiety. JESTEM HETERO. Wyjątek stanowią fantazje ekshibicjonistyczno-masochistyczne. Wtedy nie ma znaczenia czy jestem nago przed dziewczynami czy przed chłopakami. Jedno i drugie mnie podnieca ale seks uprawiam tylko z kobietami.