Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betonowy

bardzo gruby penis

Polecane posty

Gość betonowy

witajcie co robić mam długiego i bardzo grubego penisa 19/20 dł/obw, ostatnio miałem problemy z wejściem w dziewczynę mimo 30minutowej gry wstępnej, co robić?

Gość gość
A kto powiedział że musi wejść cały ? Włóż samą główkę i ruszaj w środku samą główką penisa.

Gość betonowy
główka to za mało do tej pory spotkałem jedną kobietę która zmieściła go całego ale za każdym razem uciekała bo ją bolało :(

Gość gość
A może dla odmiany spróbuj go włożyć w cipę? Wiem wiem, to już niemodne...

Gość betonowy
nie spotkałem wariatki chętnej na anal a w nie każdą Cipę łatwo się zmieścić :/ duży jest fajny mówili, będą zadowolone mówili... a tu jednak ciężko spotkać kobietę która jest w stanie sprostać wyzwaniu, była mówiła że lubi duże i ostro po pierwszym razie wyelminowaliśmy słowo ostro :(

Gość gość
Ci-pa kobiety sie tak rozciąga, ze dziecko stamtąd wychodzi. Ostatnio w moja kobiete wlozylem cala dlon. Wszystko zmieści, tylko musi byc podniecona. Widocznie Twoja panna nie jest podniecona. Musisz bardziej popracować.

Gość Betonowy
ziomeczku wiem co muszę robić i tak robię ale co zrobisz jak wkładasz palec i czujesz że jest ciasno w c****j bawisz się rozciągasz a i tak po 5 minutach pała Ci puchnie i boli

Gość gość
szukaj starszych kobiet one mają szeroko rozepchane wtedy wejdzie ci cały hehe