Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maxgh

Dlaczego dziewczyny czują do mnie wstrent?

Polecane posty

Mam 20 lat nigdy nie miałem dziewczyny mam niebieskie oczy bronzowe włosy 173cm(wiem dość niski) 67 kg kaloryfer na bżuhu . Jestem miły kulturalny może trochę nieśmiały . Jeżeli od najmłodszych lat dziewczyny zachowywały się w stosunku do mnie inaczej w gimnazjum wszyscy klepale ładne dziewczyny po pupie one wtedy tylko się uśmiechnął ja raz miałem taką sytuację dziewczyna mnie walła zaczeła kżyczeć i koniec końców wezwali moich rodziców do szkoły że molestowalem koleżankę podczas gdy wszyscy inni ją klepli bezkarnie.Kiedy pisałem do liceum w jednym z pierwszych dni przed pierwszą lekcją ja i reszta chłopaków z klasy staliśmy i rozmawialiśmy w tedy przyszła pewna dziewczyna z naszej klasy i zaczęła się że wszystkimi witać pocałunkiem w policzek kiedy doszło do mnie zamiast mnie pocałować tylko na mnie spojżała wykrzywiła twarz na oznak wstrętu i zaczęła się witać z następnym a wszyscy zgromadzeni zaczęli się że mnie śmiać. Co jest ze mnom nie tak przecież wyglondam jak każdy inny nie jestem łycy gruby czy garbaty a wszystkie dziewczy zgodnie czują do mnie obrzydzenid . Czy jest możliwe że wydzielanie jakiś feromony który podświadomie odżuca kobiety ? Nie wiem co robić przez to wszystko stałem się sflustrowany i zamknięty w sobie. Kiedy zagaduje do jakiejś dziewczyny ona prosto w oczy muwi mi żebym spieradlał.A szczyt wszystkiego poczułem kiedna dziewczyna z klasy powiedziała mi że chcą z chłopakiem spróbować anala i czy to boli Na co ja jej odpowiedziałem że nie jestem gejem nie uwieżyła mi Nie ubieram się jak gej chodze w normalnych ciuchach niech ktoś mi powie co jest że mną nie tak i czy spotkał się kiedyś z podobnym przypadkiem dodatkowo powiem że nie wiem dla czego ale coraz częściej mi się wydaje że moja mama też myśli że jestem gejem. Proszę śę nie śmiać to poważny problem to doprowadziło mnie do do załamania nerwowego.

Tak mam stwierdzoną dyzgrafe ale jakoś mi to w życiu nie przeszkadza . Dodam jeszcze że nie mam pryszczy a inni mieli i nie palę. propo tego wzrostu w gimnazjum bardzo mi się podobała można powiedzieć że wyłem zakochany w dziewczynie z równoległej klasy nieco nisza o demnie jakieś 163 szczupła blondynka zawsze uśmiechnięta podobna trochę do Anny Faris wtedy ja miałem w tedy jakieś 170. Pmientam że przez długi okres zastanawiałem się jak do niej zagadać nie jestem z tych co wyjeżdżają z głupimi tekstami Koniec końcu podeszłam do niej i spytałem czy by nie poszła do kina ba mam akurat 2 bilety (trochę wybrałem teren i wiedziałem że ona chciała pójść na ten film wiem też że niektóre kobiety nie lubią jak facet płaci za nie ale zaryzykowałem) Na co ona mi odpowiedziała cytuję[ Z tobą ( śmiech) ] jeszcze powiedziała kilka słów ale koniec końców zostałem wyśmiany amientam też że byłem przygnębiony przez kilka kolejnych miesięcy.A najwyżej się zdenerwowało kiedy mój kolega z klasy niższy ode mnie zagadał do niej na wycieczce szkolnej tego samego dnia byli jóż parą rozeszli się krótko po wycieczce to była wycieczka 4 dniowa do Czech nie byłem świadkiem ale on mówił że uprawiali seks pamiętam że miałem ochotę mu wtedy przyjebać. I czy to normalne że gdy podoba mi się jakaś dziewczyna mam ochotę pobić jej chłopaka.

Nie, to nie jest normalne. Co innego bronić swojej dziewczyny a co innego jak laska jest zajęta i nie narzeka.

Ale ta męda przespała się z nią tylko dla tego bo wiedział co ja do niej czuję.