Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcą przyjąć zagranicznych pacjentów

Polecane posty

Gość gość

Napisałam do kliniki za granicą w sprawie operacji plastycznej. Odpisali mi że nie przyjmują osób z zagranicy... czy to nie jest jakaś dyskryminacja rasowa?? Mają do tego prawo? Myślałam że takie jest prawo konsumenta że każdy musi być obsluzony chyba że są do tego jakieś medyczne przeciwskazania. Wybierają sobie sami klientów. Jestem w szoku po tym co mi odpisali. Jak to jest z prawnego punktu widzenia?

Gość gość
w jakim kraju ?

Gość gość
Czechy

Gość gość
moze mieli zle doswiadczenia z osobami z Polski ? tutaj duzo dziewczyn jezdzi robic piersi i usta do Czech i ich nie wyganiają ? Ja miałam podobną sytuacje kiedys w Niemczech, chodzilo o operacje kolana, klinika ortopedyczna, konsultacja emailowa, chcialam juz wpłacac zaliczke za konsultacje i przyszly zabieg ale jak sie dowiedzieli ze jestem z Polski, a nie z Niemiec to odwolali wizyte, przyczyna: obslugują tylko klientów z Niemiec, a na forach czytalam ze ludzie jezdzili tam z Holandii, Danii :O

Gość gość
Bardzo dziwne... dlaczego tak traktują Polaków? Angielski to teraz każdy zna więc na pewno nie z tego powodu. Klinika przyjmuje pacjentów z UK, Niemiec. A Polaka nie przyjmą... o co tu chodzi? Zaczynam coraz bardziej myśleć że Polska jest traktowana ma świecie jak kraj wyrzutkow, czarna owca w europie. Jesteśmy traktowani gorzej od zydow? I to czechy nasi bliscy bracia?