Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MNIAMMMMM ! PO CO TA PSZENICA?

Polecane posty

Gość gość

Zrobiłam naleśniki: 30% mąki gryczanej 20% mąki kukurydzianej 15% mąki ziemniaczanej 10%mąki kokosowej-mniam! 25%mąki jaglanej i szczyptę guar. Zamiast cukru dodałam miodu z nawłoci z zeszłorocznego zbioru z mojej pasieki. Do naleśników dałam zmielonego twarogu i własnej produkcji dzemiku z czarnej pożeczki -Rewelka! Naleśniku z mąki pszennej -są ochydne w porównaniu z walorami smakowymi tych które zrobiłam.:))))

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ohydne*

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Po co miod jesli smarujesz dzemem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×