Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem po trzydziestce, mam długie włosy

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w mieście 100 000 mieszkańców i spotykam na ulicy naprawdę niewielu facetów z długimi włosami. Czy długie włosy u faceta są "nienormalne" w tych czasach?

To to miasto musi być jakąś dziurą, bo ja w Krakowie widze facetów z długimi włosami w dużych ilościach. Nie mówiąc już o ilościach takich delikwentów na koncertach metalowych :P Poza tym w tych czasach jest coraz więcej hipsterów, noszących długie włosy i czeszących je w różne modne fryzury. Więc nie, nie jest "nienormalne", jest stosunkowo częste, i mi osobiście długie zadbane włosy się podobają do tego stopnia, że ich brak uznaje za wadę :P Ale to raczej nie jest popularna opinia.

pasują ci do twarzy? Mnie nie podoba się za bardzo, gdy facet ma taka dziecięcą niemęską twarz i długie włosy, ale faceta po trzydziestce o to raczej nie podejrzewam :P I faceci bardzo szczupli też czasami wyglądają niemęsko z takimi włosami. Z zasady jednak uważam że długie włosy są stanem normalnym, i pasują większości facetów i większość wygląda lepiej z długimi niż krótkimi :P

Gość gość
Kraków ma zdaje się trochę, a nawet sporo więcej mieszkańców i ściąga do siebie ludzi młodych (studentów) i artystów wszelkich dziedzin. W mojej stutysięcznej dziurze niewiele się dzieje, koncerty metalowe są rzadkością.

Gość gość
Już odpowiadam na resztę pytań ;) Ciemny blond, kręcone, długie takie, że jak chwycę za końcówkę loka i pociągnę w dół to sięga mi do pępka, ale nie prostuję włosów. Jestem szczupły, a nawet chudy, twarz mam o tyle dziecinną, że mam słaby zarost, więc brody nigdy nie zapuszczę, a chciałbym.

Gość gość
Kwestię dbania pominąłem ;) myję raz dziennie w zwykłym żelu pod prysznic, tym samym, którym myję resztę ciała, czeszę przed myciem, nie układam, nie modeluję, nie podcinam końcówek, po prostu sobie rosną.

To spoko :D mój typ, za kręconymi nie przepadam tak bardzo, ale chodzi głównie o takie niezadbane ciemne kołtuniące się kudły, jakie niektórzy faceci noszą, lekko kręcone blond spoko :D I długość też dla mnie spoko, lubie jak facet ma taki długi płaszcz z blond włosów :D Ale to moja opinia, którą nie wiem po co ci opisuje, i tak jestem dla ciebie anonimowa :D a pytałeś o co innego, więc ja uważam że długie włosy są normalniejsze od krótkich ale powszechna opinia jest inna i chyba nie warto o nią pytać, bo i tak ogół powie ci że nienormalne, niemęskie i obleśne i się tą opinią nie sugeruj :P

Gość gość
Chętnie też poznam opinię innych pań na forum. Co sądzicie o długowłosych facetach?

"myję raz dziennie w zwykłym żelu pod prysznic, tym samym, którym myję resztę ciała" cooooooooo :( no ale może mimo to wyglądają dobrze, zdjęcia nie widziałam. :P

Gość gość
Trudno powiedzieć czy wyglądają dobrze, większość ludzi "normalnych" powie, że wyglądają źle, tylko dlatego, że są długie. Pojawiło się kilka siwych, już nie mogę się doczekać aż cały osiwieję. Jeszcze kilka lat. U mnie w rodzinie wszyscy siwi zaraz po czterdziestce.