Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatadd

Co mam o tym myśleć?

Polecane posty

Gość Agatadd

Witajcie, Chciałbym się Was zapytać co myślicie o mojej sytuacji. Widziałam się ostatnio z pewnym facetem i postanowiliśmy pójść na spacer. Rozmawialiśmy o życiu, zainteresowaniach.. Poznaliśmy się kiedyś przez znajomych ale nie mieliśmy do tej pory kontaktu (wpadliśmy na siebie teraz przypadkiem). No i tak się rozmowa rozkrecila, że nie mogliśmy się nagadać. Jak się żegnaliśmy to mocno mnie przytulił (aż się zdziwiłam) i dziwnie pocałował w kącik ust dotykając warg. Powiedział, że się musimy jeszcze umówić, ma mój numer. Co to może znaczyć z jego strony? Coś do mnie poczuł? Podoba mi się :3. Jest bardzo przystojny, inteligentny, miły i zabawny. Mamy podobne poglądy. Wiem, ze może temat dziwny ale trochę się nakręciłam na tę znajomość. Dodam, że facet jest wolny. Nie.jest polakiem ale jest biały, normalny.

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość gość
Ciekawe z iloma osobami się tego dnia tak żegnał.

Gość gość
napewno bardzo mu sie podobasz skoro poszedl z toba na spacer i pocalowal cie

Gość gość
Ja uważam, że mu się podobasz. Ale zazdrosnicy się już uruchomili na tym forum. Jeżeli chlopakowi podoba się dziewczyna= żegna się z nią tak, żeby to okazać= nie żegna się tak z innymi

Gość Agatadd
Up

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec co on myśli, co czuje , jak postąpić w tej sytuacji, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Agatadd
Ale czy to jest flirt z jego strony?