Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem uprawiac seksu bez uczucia .

Polecane posty

Gość gość

mam 24 lata i od dwuch lat z nikim nie spalam od kiedy rozstalam sie z chlopakiem. Po prostu nie umiem sie oddac facetowi , ktorego nie kocham mimo ze mi sie podoba to mnie nie pociaga. Czy to normalne ? Bo jak czytam rozne tresci o zdradach , seks przygodach to wlasnie nie wiem czy moj przypadek jest normalny

Gość gość
normalny

Gość gość
Normalne, chyba większość ludzi tak ma, a na pewno znaczna ich część (w tym ja).

Gość gość
ciekawe czym kierują się ludzie ,którzy potrafią bez uczucia walić się z kim popadnie i zdradzają swoich partnerow

Gość gość
ja tez

Ja podziwiam kobiety, które potrafią się bzykać bez uczucia, bo jeżeli chodzi o facetów, to normalne, że bzykają co popadnie, jak mają ciśnienie

Gość gość
mnie nie dziwi twój problem autorko, nawet trochę cie rozumiem, mieszkasz w Polsce wśród polaków ;-/ wiesz, nie wszędzie tak jest :)

Gość gość
I masz rację, seks bez jakichkolwiek uczuć jest dość marny, może niekoniecznie trzeba do tego od razu miłości, ale spora sympatia i zaufanie by się przydało :)

Gość gość
spore zaufanie i sympatia to stanowczo za mało

Gość gość
To jest jak najbardziej normalne. Mezczyzni maja tak samo. Potrafia sie bzykac bez uczucia jednak najlepszy seks maja z osoba ktora kochaja i jednak cos czuja. Taki seks bez uczuc to jak zupka chinska w porownaniu z dobrym obiadem :-)

Gość gość
Zauważcie ze duzo zalezy od tego jak przezylo sie swoj pierwszy raz. Jesli byl z osoba ktora sie kocha, ufa, jest w zwiazku to pozniej tylko taki seks nam sie podoba. Jesli pierwszy raz przezyjemy gdzies w kiblu na imprezie z kims praktycznie nam nie znanym to pozniej latwiej nam prawiac seks z byle kim. Moze sie myle ale widze taka zaleznosc.

Gość gość
a jak poznana w necie i sie ****aja ww wszytskie dziury w lacznie z ciaza?

Gość gość
Ze co?

Gość gość
Mam zupełnie tak samo jak autorka postu, mam 25 lat, ponad dwa lata temu zakończyłam związek i od tej pory z nikim nie spałam, choć okazji nie brakowało, ale jednak nie spotkałam jeszcze nikogo do kogo poczułabym coś głębszego

Gość gość
do -gosc 20.26. SZACUN DZIEWCZYNO :-) gdzie wy sie uchowalyscie skoro wokol tyle kures*twa i rozpusty. Wraca wiara w porzadne dziewczyny

Gość gość
ee tam,wcale tego nie jest tak dużo..to sie tak wydaje tylko,myśle,że jednak wiekszość kobiet tak ma z tym seksem jak my, gorzej z facetami niestety..

Gość gość
Uwazam ze wiele kobiet ma tak jak autorka. Szkoda tylko ze ciezko w dzisiejszych czasach znalesc porzadnego faceta z wartosciami z ktorym moznaby wejść w zwiazek.

Gość gość
ja też od dwóch lat żyje bez seksu i czasem cholernie tęskni mi się za tym, za bliskością, czułością, ale nie będę puszczała się z byle kim, byle tylko zaspokoić swoje potrzeby, poczekam na kogoś wyjątkowego, może zdąrze do starości hehe fajnie że więcej jest takich dziewczyn myślałam ze jestem jakimś dziwolągiem, bo grono moich koleżanek jest nieco inne i korzystają z okazji

Gość gość
hej gosc 16.40 . Jestem facetem i ogladam sie za fajnymi laskami ale co do seksu mam to samo co ty. Poseksie chcialbym sie obudzic przy ukochanej dziewczynie , obudzic ja pocaluniem itd. a bez uczucia to jak sie zachowac po seksie? przeciez nie przytule sie do dziewczyny , ktorej nie kocham, nie umilabym z nia lezec w objeciach po seksie, a tak zaraz sie ubrac i rozejsc to tak jak w burdelu

Gość gość
dokładnie myślę tak samo jak TY i jestem zaskoczona że są jeszcze faceci którzy w ten sposób podchodzą do seksu

Gość gość
Wielu facetow tak podchodzi do seksu tylko glupio im sie do tego przyznac.

Gość gość
Mam na imię Stefan od szesciu lat zyje bez seksu. Nawet papierosy rzucilem bo palilem zawsze po :-( Bardzo sie ciesze ze trafilem na wasza grupe wsparcia

Gość gość
Też nie umiem uprawiać seksu bez uczucia. Ale wstydzę się o tym mówić bo kobiety uważają mnie z tego powodu za nieudacznika i frajera. Ty natomiast nie masz się czego bać czy denerwować bo mężczyźni lubią porządne kobiety. Pozdrawiam