Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do wykształconych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Czy byłoby dla Was problemem, jeśli facet nie miałby dzieci, natomiast posiadałby dom, wprowadzenie się do jego domu?

Gość gość
A CO DLA CIEBIE ZNACZY WYKSZTALCONA ????? od jakiego pulapu to się zaczyna ? ukonczone same studia czy moze wyzsze ? a moze jeszcze cos innego? moze np musi miec 2 kierunki ukonczone ?

Gość gość
to w temacie jakiś zart? nie ma kobiet wykształconych są tylko takie którym się udało ukończyć parę stopni edukacji. Więc odpowiem za siebie : z czasem ludzie zamieszkują razem, też mnie to dziwi.

Gość gość
tak, nie ma to jak swoje mieszkanie, urzadzone po swojemu. facet jest u mnie tylko meblem :)

Gość gość
To zależy, różnie bywa

Gość gość
chodzi o dobre studia, typu lekarz, sędzia... zastanawiam się, czy takie kobiety nie wolałyby zamieszkać w czymś, w co mają wkład... a nie żeby ktoś o nich powiedział, że żerują na facecie

Gość gość
w zwiaku nie liczy sie dyplom w teczce tylko uczucia drugiej osoby. Ty wymagasz wyksztalconej kobiety , a ciekawe czy byloby ci milo jakby ta kobieta wymagala takiej urudy jakiej ty nie masz zamiast tego domu to czy byloby ci milo

Gość gość
ja nie wymagam - to teoretyczne rozważania a jeśli nawet, to każdy ma prawo mieć wymagania - tak ja, jak i kobieta, jeśli ich nie spełnię, to z nią nie będę, podobnie w drugą stronę...

Gość gość
zastanawiam się, czy takie kobiety nie wolałyby zamieszkać w czymś, w co mają wkład... a nie żeby ktoś o nich powiedział, że żerują na facecie XXX Wykształcenie nie ma nic do rzeczy, to zależy od człowieka. Może być fryzjerką po zawodówce, być niezależną, cięzko pracować, na własny byt, a może być panią doktor, która wydaje całą kasę na kosmetyki z najwyższej półki i ubrania projektantów, której z ledwością styka na czynsz.

Gość gość
Wszystko zależy bo jak ona ma pracę 500 km od Ciebie i nie może jej zmienić a jest jej źródło utrzymania to może być problem.

Gość gość
Wszystko zależy od okoliczności życiowych. U mnie złożyło się tak, że mój mąż wprowadził się do mnie. I nie rozumiem problemu z tematu, serio.

Gość gość
Jestem wykształconą , inteligentną Osobą w zwiazku z tym zabieram głos w dyskusji . Co ma Piernik do wiatraka ? Jak duzy ten dom ? W jakiej okolicy ? Jak wyposażony ? Rozumiem , ze księga wieczysta nie jest obciązona hipoteką .

Gość gość
A jak właścicielem domu jest facet co go zbudował z byłą żoną, ona go urządziła na swoja modłę, teraz ma podział majątku, lub ma kredyt hipoteczny do spłacenia przez 20 lat.

Gość gość
o, czytałam ost taką ksiązkę, gdzie laska bez problemu wprowadziła się do takiego domu, urządzonego na modłe bylej żony, jeszcze się cieszyła że tak fajnie. ja bym tak nie mogła. wk*****a mnie życie nawet w domu rodzinnym, ktory zostal urzadzony przez starych i ktorzy to nigdy za swojego zycia nie pozwola na wymiane mebli. dajcie spokoj, to jest meka.

Gość gość
dziś a gdzie tu widac problem?

Gość gość
gość dziś hahaha... typowa polska dziunia - ma się za inteligentną wykształconą, może jeszcze piękną i powabną, a pierwsze, o co pyta, to jak duży dom, jak wyposażony i czy czasami nie trzeba kredytu spłacać... ot niestety takie psują zdanie tym porządnym, jak ja, która na takie pierdoły nie zwraca uwagi - byle było ciepło i nie lało się na głowę...

Gość gość
wtrącasz facet pytanie bo nie rozumiesz kobiet :) Problem nie istnieje. z kazdej odpowiedzi na tysiąc procent wynika ,ze kazda chce byc lokatorką tego domu ...na niby utrudnijac Jesli chcesz poznac kobiete , nie sluchaj tego co mowi ..Patrz na Nią.

Gość gość
Odpowiedź jest była dla mnie oczywista. Takie tylko badanie rynku zastosowałem...