Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzie szczerze

moglibyscie zyc w zwiazku z dziewczyna aspoleczna?

Polecane posty

Gość odpowiedzie szczerze

ktora unika kontaku z ludzmi, nie ma znajomych, a partnerowi by sie z niczego nie zwierzala, za duzo czasu nie spedzala, malo mowila, spotkania ograniczala raz na jakis czas?

Gość gość
zonaci maja takie dylematy pissdo y****a? :D

"malo mowila, spotkania ograniczala raz na jakis czas" Ja tam ekspertem nie jestem, ale związek z kimś z kim nie można porozmawiać i niemal się nie widuję, to nie związek tylko mordęga. Heh

Gość gość
czyli na 100% nie?

Gość gość
Jako człowiek, który jest "odludkiem" i nie przepada za obecnością wielu ludzi wokół, napisze ci...że będzie to problem. Ja jestem wygadany, szczery i raczej z poczuciem humoru, ale względem osób którym ufam naprawdę, tych na palcach jednej ręki wymienie.

Gość gość
W takiej sytuacji raczej ciężko mówić o związku, bardziej przypominałoby to zwykły układ... widywanie się w weekend, a w tygodniu każde ma swoje sprawy.

Gość gość
ja jestem aspołeczna,ale bliskim osobom sie zwierzam i lubie spędzać czas z nimi wiec sa rozne rodzaje aspoleczności..mam mało znajomych,jestem bardzo nieśmiała ale względem obcych

Gość gość
Partnerowi, czy facetowi do bzykania? Z jakiej racji miałaby się komuś takiemu zwierzać.