Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąz nie nosi obrączki co o tym mysleć

Polecane posty

Gość gość

Najpierw nie nosił bo mówił że się zniszczy w pracy, aż w ogóle przestał nosić. I jakość tak mnie to boli. Skoro nie nosi to dla innych jest wolny. Wiem że obrączka to nie gwarancja że mąż nie zdradzi, ale jak nie chce jej wcale noscić to coś jest narzeczy. Koleżanki tez zwróciły na to uwagę

Gość gość
Ja nie noszę, bo zwyczajnie nie cierpię mieć czegokolwiek na palcach. Mój mąż nie nosi, bo w pracy i tak musi zdejmować, a po pracy zwyczajnie najczęściej zapominał założyć.

Gość gość
Ja nie noszę, bo ten ślub to jednak był pomyłką od samego początku. To był mój taki cichy bunt, także uważam że coś jest na rzeczy.

Gość gość
Mąz często kokietuje kobiety, i to nawet w mojej obecności, co dopiero jak mnie nie ma zresztą nie nosi obrączki więc dla innych jest wolny

Gość gość
Mąż co nie nosi obrączki nie kocha zony

Gość gość
o sqrwesyn..to chu.je..jak takie coś jest mozliwe

Gość gość
Jeżeli pracuje fizycznie, to może mu przeszkadzać

Gość gość
Nie przejmuj się, może naprawdę mu przeszkadza. Wiele osób nie nosi obrączki, a jeżeli ma zdradzać, to zrobi to z obrączką lub bez niej

Gość gość
Ja nie nosze bo ogólnie nic nie lubię nosić na palcach,mąż nie nosi bo w pracy rzeczywiście mu przeszkadza.Ubieramy na wyjścia typu wesela,komunie itd o ile nie zapomnimy.To tylko obrączka jakie to ma znaczenie?

Gość gość
My też nie nosimy, ja czasem jak mam większy wyjazd czy impreze, u mnie w rodzinie faceci też nie nosili, kobiety jak gdzieś dalej wychodziły to czasem założyły , a tak to leżą i się kurzą.

Gość gość
Mój zgubił pół roku po ślubie :D Jakoś nie pomyśleliśmy żeby robić duplikat. Jesteśmy małżeństwem od 14 lat. Ja za to noszę, bo mi się podoba :classic_cool:

Gość gość
o matko ja też nie noszę i żyje

Gość gość
Mąż nie nosi bo 3 razy gubil i dlatego leży w szafce tylko na imprezy zakłada

Gość gość
Jak chciałam poderwać innych to też zdejmowałam obrączkę :)

Gość gość
Nie macie wiekszych problemow?

Gość gość
Obrączka jest symbolem małżeństwa. Po co więc się wiązać z kimś jeśli zamierzamy to ukrywać ? Wg mnie nie jest to ok . Jak byłam żoną to zawsze nosiłam obrączkę

Gość gość
Brak obrączki to nie ukrywanie małżonka/małżonki

Gość gość
Ja nie nosze i co z tego? Czasami zakladam czasem nie. Natomiast moja mama, ktora mieszka osobno z moim ojcem od 25 lat nosi obraczke non stop. Wg mnie to hipokryzja, bo jaka z niej mężatka?

Gość gość
Moj maz nosi, ja nie nosze. Czasem jak mi sie przypomni to na wieksze wyjscie zakladam. Nie lubie nic nosic na palcach, nie wygodnie mi i tyle, nie dorabiam do tego ideologii.

Gość gość
mój nie nosi bo ma problemy z sercem i czasem puchną mu palce przy zmianie ciśnienia, ja nie noszę bo nie lubię- pierścionki tez mi przeszkadzają. Mój ojciec nie nosi bo pracuje przy maszynach wiec i się niszczy i ciągle brudno i BHP nie pozwala bo może mu maszyna zahaczyć o obrączkę i wyrwać palec

Gość gość
my z mezem tez nie nosimy, szczerze mowac to nawet nie wiem do konca gdzie one sa, jestesmy dzczesliwym malzenstwem od 15l

Gość gość
9,34 no widzisz? nosilas a i tak jestes po rozwodzie...

Gość gość
Ja nosze, mój maz nie nosi. W pracy nie może, po pracy nie pamięta i ogolnie obraczka mu spada, trochę za duza jest. tyle, ze mój nie flirtuje w mojej obecności z innymi i nie mam schizow na punkcie braku obrączki na palcu. z kolei ja nosze codziennie i jak zapomnę, to czuje się "naga" :P

Gość gość
Moj maz nie nosi, ja czasem zakladam.

Gość gość
Z moich obserwacji i z doświadczenia wynika, ze obraczka wlasnie działa jak wabik na plec przeciwna. Sama nosze ja codziennie i faceci probuja swych sil w podrywaniu, chyba chcą sobie udowodnić, ze sa w stanie zahaczyć zajeta :P jednego dnia zapomniałam obrączki i już jeden klient w pracy zauwazyl i się dopytywal, ze wydaje mu się, ze obraczke nosiłam :P Mój maz nie nosi, nic mi do tego, wygląda na wolnego i pewnie laski się zastanawiają, co z nim nie tak, facet po 30-stce i "wolny" to już podejrzane :P

Gość gość
:-D

Gość gość
sprzedaj swoja w lombardzie i kup sobie za to cos dla siebie. skoro nic dla meza nie znaczy, t powinnas takze stracic sentyment.

Gość gość
:-D :-D

Gość gość
My nie nosimy, bo nam niewygodnie, bardzo sie kochamy.

Gość gość
Mojemu kiedys sie obraczka zachaczyla o maszyne jakas w pracy i malo mu palca nie warywalo przez nia, od tamtej pory nie nosil a potem sprzedalismy ze srebrym zlomem :-) Ja moja mam nadal. A jak sie bedzie chcial szmacic to obraczka ani jemu ani innej kobiecie nie bedzie przeszkadzac. Teraz kazdy z kazdym sie pie$doli wiec...