Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do psiarzy,ale tak szczerze

Polecane posty

Gość gość

czy dajecie swoim psiakom buzi? pozwalacie im sie lizac po twarzy i spc z wami w łózku? bo kurde na forach to większość tak ,a w realu to fuj a fe,pies do łazienki etc

Gość gość
spać tak buzi nie lizanie sie z psem jest obleśne,spanie fajne o ile pies umie sie zachować,nie wierci sie za bardzo

Gość gość
Spanie nie, lizanie też nie po twarzy. Nogę może, ucho też ale usta czy okolice to nie.

Gość gość
ale co masz na mysli pisząc lizanie sie z psem ? lizanie człowieka przez psa po ustach czy pozwalanie mu na penetracje jezykiem swojej jamy ustnej? Bo i takie rzeczy słyszałam!

Gość gość
pewnie ze tak, wg mnie to jakas tam oznaka milosci;) a swojego psiaka bardzo kocham i dbam o niego jak najlepiej, na spacery chodzimy codziennie takie dłuższe, bawimy się śpimy razem, kupuje mu nawet specjalnie naturalna karme Doctor Dog żeby się dobrze odżywiał

Gość gość
Oczywiście.

Gość gość
Ja mam dwa psy jeden to bardzo lagodny pittbullek zachowuje się jak jakiś york tylko można go przytulac i trzeba nawet czekac az zasnie bo sam nie chce ale taki lagodny pies ze jestem w szoku ma pol roku. A drugi to mieszaniec ale on nie jest taki skory do pieszczot wystarczy mu ze go poglaszcze.