Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexis999

Jak zrozumieć takie zachowanie faceta?

Polecane posty

Gość Alexis999

Mam znajomego w pracy. Jest żonaty, ma też kochankę, o której wiedzą wszyscy- prócz jego żony. Ostatnio dowalił się do mnie- prawi komplementy, mam narzeczonego, na co ten znajomy z pracy mówi, ze czuje się o mnie zazdrosny, że chciałby zając miejsce mojego narzeczonego, że ma zranione serce, ze nie zwracam na niego uwagi! Śmiać mi się chce, zupełnie nie rozumiem, o co gościowi chodzi- jaka zazdrość?! Co najlepsze, wypisuje do mnie sms-y, ja mu nie odpisuję, to stara się wywołać we mnie poczucie winy, ze depczę mu serce, że jest załamany, że osłabł, bo nie je z bólu od kilku dni i takie inne teksty, bo odrzucam jego uczucie i męskość!!! Powiedzcie mi panowie i kobiety, co to za idiotyczne zachowanie, bo ja nie rozumiem- ma żonę, ma kochankę i jeszcze mnie miłość wyznaje, stara się za wszelką cenę wywołać we mnie zainteresowanie sobą, jakieś poczucie winy, że odrzucam jego uczucia. Czy on ma jakieś zaburzenia w mózgu, po co to robi? O czym to świadczy? Czy to jakieś żarty, bo chyba niemożliwe, by faktycznie sie zakochał w trzeciej kobiecie- mając już żonę i kochankę.

Gość gość
no cóż po prostu jest dziecinny

Gość Alexis999
Dziecinny?! Ale to nie jest nawet młody człowiek, a w średnim wieku. Nie wiem dokładnie, ile ma lat, ale napewno ok. 50 lub ponad 50. Jest najstarszy w naszym zespole pracowniczym. Wiem, ze jego córka ma już 28 lat, więc on z 50 napewno będzie miał, więc to może zdziecinnienie, ale na starość.

Gość gość
A po czym sadzisz, ze sie nie zakochał naprawdę? To, zę ma żonę i kochankę moze świadczyć po prostu o tym, ze szuka tej odpowiedniej, ale jeszcze nie znalazł, te dwie kobiety to pewnie jeszcze nie to.

Gość gość
Widocznie żona w domu go nie zaspakaja, koleżanka już się zorientowała, że nic więcej nie osiągnie prócz seksu dawania mu, bo od żony nie odejdzie i odpuściła, zraniła, więc szuka nowej kochanki.

Gość Alexis999
Ten facet jest moim kierownikiem. On wręcz głupimi sposobami stara sie na mnie wymusić jakiś inny kontakt prócz tego zawodowego. Pisze rozpaczliwe sms-y, albo wysyła mi sms-y , ze właśnie specjalnie dla mnie upiekł drożdżówki, podaje mi adres i pisze, zebym przyjechała, ze porozmawiamy przy kawce i spróbuję, jak on wspaniale piecze itp.że po tym napewno się zakocham w nim. Jak nie odpisuję, to czasem dostanę wiadomość w stylu: że będę miała jego życie na sumieniu itp, bo mu serce łamię.