Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna uchylić JUZ ( mała szparka ) okno w którym spi niemowlę?

Polecane posty

Gość gość

Ma pol roku, spi w body i polspiochach przykryty cienkim kocykiem. Ma ciepłe rączki. Czyli ok???

Gość gość
Włącz ogrzewanie i napal w kominku inaczej zamarznie do rana

Gość gość
Mój ma 8 miesięcy. Śpi w body i spodenkach z cienkiej bawełny i pod cienką kołderką. W dzień przy 20 stopniach śpi przy otwartym balkonie. W nocy jest pod nieco cieplejszą (standardową) kołderką. Sama jakoś nie mam zwyczaju spać jeszcze przy takich temperaturach w nocy przy otwartym oknie, ale przy szparce nie widzę problemu. Ja wolę tylko rozszczelnić okno, kiedy jest ok.10 stopni na dworze. Lubię mieć raczej ciepło niż chłodno, ale wiem, że wiele osób uznałoby, że mam za gorąco.

Gość gość
Czemu dziecko śpi w oknie?!

Gość gość
U mnie w pokoju gdzie jest niemowlę okno jest uchylowe od jakiś dwóch tygodni. W nocy tylko rozszczelniam teraz powietrze jest świeże ze aż córka lepiej śpi widzę to po niej bo rzadziej się budzi. Ja polecam.

Gość gość
moja 7 miesieczna corka tez w dzień spi przy uchylonym oknie od jakichś dwóch tygodni

Gość gość
Wywietrzyc na noc porządnie i zostawić rozszczelnione lub odrobinę uchylone. Tylko siatki pozakladaj, bo ja już komara zatluklam :-o

Gość gość
Lepiej kup dziecku łóżeczko a nie będzie w oknie spał! Dostałaś 500 plus to na co czekasz