Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po prostu Aneta

szybki numerek:)

Polecane posty

Gość gość
Lek nowej generacji. Za jakiś czas pojawią się dzieci nowej generacji z dwoma główkami i czteroma rączkami. Ktoś tam się klepnie w pierś i powie sorry pomyliliśmy się ale nie ma zmartwienia bo właśnie wymyśliliśmy lek jeszcze nowszej generacji :-D Kup lepiej kalendarzyk ;-)

mam kalendarzyk do tego gumki ale juz po raz ktorys zawiodla dlatego pomyslalam o tabletkach wiem ze to trucizna ale skoteczna nie znam metody bardziej pewnej od tej :) w sumie godne z postrzeżenie moze masz racje dam na luz z tabsami ale jak to robic aby drugiego nie spodzic??:)))

Gość gość
Polecam sprężynkę ;-)

Gość gość
kalendarzyk to tez s**t. Lepiej metodę objawowo termiczną. Chociaż jak się stosuje gumki np w dniach płodnych to to juz nie jest metoda naturalna i zabezpieczenie jest takie jak przy kondomach czyli jak pęknie to totolotek. Lepiej w ogóle te 2, 3 dni największego ryzyka odpuścić jak się nie chce potomstwa.

tak tylko gorzej gdy trudno stwierdzic kiedy te dni plodne sa:( rece mi opadaja:( myslicie zeby dac spokoj tym pigułką??

Gość gość
No fakt, u niektórych trudno stwierdzić jak np nie ma objawu śluzu ale w większości przypadków to jest kwestia wprawy. Ale lepiej jako tako określić dni płodne po objawach niż wyliczać je z kalendarzyka. Ja jak zaczynałam to tez z gumkami i to tak że gumki odstawialiśmy tylko na te ostatnie dni przed miesiączką, potem już było z górki, coraz więcej tych dni było i nawet przed dniami płodnymi. Co do tabletek to zależy od ciebie. Metoda która wybierasz powinna ci dawać komfort psychiczny a nie żebyś się musiała co miesiąc zastanawiać czy coś sie nie stało. Ja np mam tak że mi daje komfort psychiczny jedynie to co widzę i dostrzegam w tym wypadku metoda objawowo termiczna, gumki, czy nawet stosunek przerywany. Takie metody jak tabletki, plastry, zastrzyki, wkładki, kalendarzyki itp wiem, że by mi takiego komfortu nie dały bo nie widzę czy działają i nie do końca ufam czy działają na wszystkich jednakowo. Więc pomyśl jak to by było u ciebie. Czytam dużo na forach i duzo par stosuje do tabletek prezerwatywy i nadal się obawiają jak np zrobią cos bez gumki. Dla mnie to jest takie branie tabletek po to żeby brać ale nie mają do nich zaufania więc troche to bez sensu.

no wlasnie mam ta obawe ze jak polacze leki na.astme z np przeciw bolowymi pluz pigulki a...i jeszcze rano hormon tarczycy to zrobie kogel mogel:-/ ale z drugiej strony nie chce znowu wyciagac peknietej gumki z ci..ki i prosic sie lekarza o tabletke po.. do tego krwawic i zalowac a bo moze byla by zdrowa dziewczynka albo drugi chlopczyk. najbardziej obawiam sie spadku libido wzrostu wagi bolu glowy no kurcze nadmiernego owlosienia:-S lekarz zapewnia sie te pigulki sa slabe ale coz on moze mi innego powiedziec prosze o recepte to daje ;( u mnie ciezko jest obliczyc cykle i jest to wrecz nie realne

Gość gość
no bo cyklów sie nie oblicza.

A próbowałaś w doopsko? Szanse na spłodzenie bobaska znikome i nie będziesz musiała jeść aktivi, żeby się najzwyczajniej w świecie wy/sr/ać jak człowiek.

Gość gość
Żona brała nowynette faktycznie jest słabszy tez jej tak lekarz mówił. Owłosienia się nie obawiaj, nic ci nie będzie a spadek libido jest po każdych antykoncepcyjnych polecają przy tym asekurelle na libido. spróbuj jak coś będzie nie tak to zmienisz

Ty tak się nie mądruj, bo akurat Twoją żonę, to my dobrze znamy jeśli chodzi o sprawy pisiorowe. Antykoncepcje ma dobrą i módl się aby tak pozostało, bo jak nie, to będziesz nasze dzieci niańczył. Ciesz się też, że tak lubi finał w ustach, bo to też zmniejsza możliwości Twojego ojcostwa:) Ps. Pozdrów Agatę od długich węży:)

gość dziękuję za wsparcie w sumie masz rację spróbuję może akurat mi spasuja. jak długo twoja żona je bierze? od razu po tyg czy dwóch kończyles w pochwie?czy czekaliścię te 3miesiące jako okres adaptacyjny i dopiero w 4? do kolegi wyżej wiesz nie każdy lubi w dupsk-o są ludzie którzy do seksu pochodzą bardzo delikatnie i z wielką miłością oraz mega szacunkiem. zresztą nie każdy się godzi na seks takiego rodzaju jak ty preferujesz . twój dragal zna tylko usta i du-pe??:-)

Gość gośćwkość
Wcale nie taki drągal, to raz. A dwa, to nie tylko zna usta i du/ps/ko, wie nawet jak się czuje termometr kiedy mierzy sobie temperaturę pod pachą jakiejś Pani :D