Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokigość

Taka śliczna a taka mała

Polecane posty

Gość wysokigość

Wspaniała pupcia, biuścik palce lizać, buzia jak z Voquea a sięga mi tylko do brzucha. Lubię ją, bo to taka Kasia co z nią można konie kraść ale to wszystko. Nie wyobrażam sobie pójść z nią do łóżka, bo co ja z nią bym tam robił ? Spenetrować mógłbym ją chyba tylko palcem i to tym najmniejszym, o oralu nie ma co marzyć. Ona napalona jak łysy na suchary a mi żal ją odtrącać, przecież nie powiem jej, że mi jest za mała. Moja Eks miała 181 i to była dla mnie prawdziwa kobieta, było co całować a żeby było tarcie musiała korzystać z mięśni Kegla. Niezapomniane wrażenia !

Gość gość
Może jest mała, ale ma wielką dziurkę i się do niej zmieścisz. A może jest nawet taka tam szeroka, że jej dziurka, będzie za duża na Twojego małego! :p

Gość Brunetos244
to że mała to nie znaczy że w nią nie wejdziesz. Takie są super, zawsze stoją na "wysokości zadania" :)

Gość gość
wysokie są długie a nie szerokie, szerokie to szerokobiodrzaste także te niskie

Gość wysokigość
Niby wyjeżdża ze znajomymi na weekend w góry, pyta, czy nie zabrałbym się z nimi ale ja jej nie wierzę, jak ją znam, gdy się zgodzę to w piątek okaże się, że wszyscy zrezygnowali i będziemy musieli pojechać sami, bo oczywiście pokój już zarezerwowany.

Gość gość
A co ci szkodzi spróbować ?

Gość gość
Znajdź wyższą i nie pie/rtol Facet, który pie/rtoli to baba

tu edzia TY ZBOCZEŃCU!!!! aż mnie na odruch wymiotny wzięło.... nic tylko takie bzdury mendy wypisują na tym forum!!!! a to forum dla kobiet kulturalnych i inteligełtnych, takich jak JA!!!

Gość gość
Autorze ile Ty masz wzrostu a ile Ona?

Gość wysokigość
Ja 191 a ona podobno 151 ale chyba w szpilach.

Gość gość
Drobne nastolatki i kobiety są piękne wg mnie. Sam również jestem szczupły i zadbany, trochę ćwiczę i staram się by ciało wyglądało przyzwoicie.

Gość niska_
Nie wiem skąd te Twoje podejrzenia. Ja mam 1,58 i byłam z facetem mającym ok. 2 metry i nikt z nas nie widział problemów, nie ma reguły.

Gość wysokigość
No właśnie a ja szczupły nie jestem, zdarza się, że waga dobija do 110, obawiam się, że mógłbym jej niechcąco krzywdę zrobi ć.

Gość gość
z seksem słabo będzie

Gość gość
mam 160 narzeczony prawie 190, nigdy nie było kłopotów ;)

Gość gość
no przecież spasiony kn.ur mógłby przydusić te kr**** rusalke, a jego otluszczony wor mógłby zmiażdżyć jej psi.oszke. Pewnych różnic się nie da przeskoczyc ,:-)

Gość gość
pomiedzy 160 a prawie 190 jest inna roznica niz pomiedzy prawie 150 a ponad 190

Gość gość
ale tu chodzi bardziej o wagę. jak taka mała siksa waży 45-50 kg to może przyjąć na siebie 80-85 kg faceta max. rejony płciowe to sprawa drugorzędna, bo przecież i tak się c***a z q.tasem zawsze w łóżku odnajdzie, zawsze jakoś zahaczy, wtedy różnica wzrostu przełozy się na wystające nogi i głowe. ale już różnica kilogramów jest nie do przeskoczenia, bo może to się skończyć zlamanymi żebrami, klaustrofobia, atakiem paniki itp.

Gość gość
to może na pieska ?