Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeronaWeronika

113kg doooo 80 kg !

Polecane posty

Gość WeronaWeronika

Witam. Postanowiłam założyć swój temat. Jestem mamą dwójki cudownych dzieciaczków i żoną wspaniałego męża. Nie pracuję, zajmuję się domem i działką. Moja waga skoczyła do 113kg. Czyli akurat tyle ile ważyłam zachodząc w ciąże rok temu. Nie mam motywacji jaką miałam kilka lat temu kiedy udało mi się zrzucić 26 kg. Zaczynam dzień z postanowieniem "dziś mi się uda " a już po południu odpuszczam i wracam do starych , złych nawyków. Może znajdą się osoby w wadzę powyżej 100kg , które zechcą zmienić siebie i połączą do mojej walki. Pozdrawiam Weronika

Gość gość
Czy ktoś blisko 100 moze byc? 94 na liczniku? Ale wchodze w to jeśli obiecasz, że nie wymiękniesz po 2 tygodniach:).

Gość gość
Nie masz motywacji? dziewczyno jesteś chorobliwie otyła, masz dzieci, nie chcesz być z nimi jak najdłużej? Pomyśl o tym. Powodzenia;)

Gość WeronaWeronika
Nie wymięknę, małymi kroczkami do celu. Pomaga mi zapisywanie , tabelki i inne pierdoły. Zaczynam już dziś. TERAZ . Start waga 113kg. Cela- nooo 85kg. Jak osiągnę tyle to będę najszczęśliwszą osobą na świecie.

Żadne tabletki ci nie pomogą, szkoda kasy, za te pieniądze kup sobie np. lepsza rybę;) odchudzanie polega na ujemnym bilansie kalorycznym. Nie tylko zapisuj, co jadłaś, ale planuj, co będziesz jeść danego dnia. Zawsze musisz mieć w domu coś do jedzenia dla siebie. Czy mąż i dzieci wspierają, bo jeśli ty będziesz jadła zdrowy posiłek, a on obok chipsy, albo zamówi pizzę to nie dasz rady? Spróbuj zmienić nawyki żywieniowe całej rodziny, gotuj zdrowo; ogranicz tłuszcz, cukier i jedz to, co wszyscy tylko mniej.

Gość gość
Mąż preferuję zasadę , co mi dasz to zjem :) Stanęłam dziś na wagę : 113,6 kg. Czyli od takiej zaczynam dziś walkę !

to masz idealne warunki, wszsytko zalerzy tylko od ciebie;) poszukaj blogów o odchudzaniu, gdzie jest mnustwo odchudzonych przepisów (ja mp korzsystałam z " smak zdrowia") lecę do pracy, bo ja w ramach zdrowego trybu życia, dużo chodze piechotą.

Gość gość
hej, ja też w końcu chcę zacząć.. waga, o zgrozo- 115, masakra, potrzebuję wsparcia, bo jestem z tym wszystkim sama.. ponad 3 lata temu miałam usuniętą tarczycę i waga skoczyła przez ten czas ponad 30 kg. Chciałabym przejść na dietę OXY i zapisać się na basen, ale tak masakrycznie wstydzę się swojego cielska...

Gość gość
Ja preferuje MŻ :) A co do basenu to zazdroszczę! Też chętnie chodziłabym. Jeżeli wstydzisz się to wybieraj pory kiedy jest najmniej ludzi np 2 godziny przed zamknięciem. Ale nie ma co się wstydzić tylko szybko wskoczyć do basenu i pływać !:)

tu edi ty się nie wstydzisz takich rzeczy pisać na forum??? gruby świniol.... jakbyś tak jak ja zaiwaniała to takich problemuw byś nie miała.. powiem tyle!!!! schudnij.... bo siara

Gość gość
Dziewczyno od diety oxy i tak już masz rozwalone zdrowie, to jeszcze chcesz sobie dołożyć, wszystkie te mono diety są niezdrowe, człowiek potrzebuje wszystkich składników. A prawda jest taka, że jedzenie ciągle tego samego powoduje, że w końcu rzucasz się na jedzenie i jojo murowane. Zbilansowana, zdrowa dieta i zmiana nawyków żywieniowych na zawsze to jedyna droga do sukcesu, na tych wszystkich modnych dietach będziesz chudła i tyła i ważyła coraz więcej. Każdy r u c h jest dobry, skoro masz problem z basenem to zapisz się na fitness, siłownię ( tam nie trzeba się rozbierać), albo zacznij robić cokolwiek; szybko maszerować, jeździć na rowerze, nordic walking. Nie szukaj wymówek, tylko rusz tyłek;)

Gość gość
tak!! mam problem z rozebraniem się na basenie, 10 lat temu nosiłam rozmiar 36-38,potem ciąża i problemy z tarczycą, wcale nie musiałam żreć, żeby tyć, po prostu zdrowie, a raczej jego brak. Edi... zapierdzielam po10h dziennie, nie narzekam na brak ruchu, a poziom twojej wypowiedzi świadczy o chamowatej naturze nieszczęśliwej baby, współczuję, wolę swoje problemy z wielkim du.pskiem, bo tego jestem w stanie się pozbyć, niż bycie kimś o pokroju żałosnego trola:) to niestety jest żałosne

Gość gość
tak jak tematy jakie pozakladala edi, poczytajcie co za szczur

Gość gość651
No gdzie jesteś Weronika?

Gość Jagodzianka1990
Witajcie! Musze schudnac. Ale tak raz na zawsze bo ja juz chudlam i po 30kg. Ale mam tego dosc. Idzie lato a ja patrzec na siebie nie moge. Gruba jestem od dziecka. Mam 26 lat i dwojke dzieci. Maz jest szczuply. Dokuczaja mi bole nog i kregoslupa. Mam naprawde dosc

Gość gość
Amputacja

Gość gość
Weronika speniała. Okupuje lodówkę

Gość emila668
Ja również byłam zawsze gruba odkąd pamiętam ważyłam już ponad 120kg!;/ jak ktoś waży podobnie to wie jaki to ciężar ;/ próbowałam chyba wszystkiego, siłownia,dietetyk,diety a tu nic waga jak stała tak stała aż zaczęłam stosować Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i udało mi się w końcu gubić te kilogramy spadało w miesiąc 8kg ;) i to dla mnie było dużo;) Teraz ważę 74kg i to jest cudowny widok;)

Gość IFacetI
Dziewczyny, gdybyście się przemogły i miały zamiar pójść na basen, to piszcie gdzie i kiedy, to też przyjdę. Chętnie z Wami poobcuję. Nie ma nic piękniejszego niż stu, czy studwudziestokilogramowa kobieta. Nie wstydzić się i do boju. Jednego zniesmaczycie a innego uszczęśliwicie. - Takie jest życie.

Gość PANIKLARA720
Ja wstydziłam się chodzić na basen czy też pokazywać się nawet na plaży w bikini;/ ale odkąd schudłam już nie mam takiego kompleksu swojego ciała bo nie mam czego się wstydzić schudłam 48kg w 6 miesięcy ale to tylko dzięki regularnym posiłkom i suplementowi Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl wcześniej nawet nie pomyślałabym,że mogę tyle zgubić!