Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Qrwa juz nigdy nie zaufam zadnej kobiecie ktora nie jest dziewica!

Polecane posty

Gość gość

Szmata mowila, ze w jednym zwiazku byla, a tu sie teraz okazalo, ze obracal ja kto chcial! :/

Gość gość
Każdy, tylko nie ty. :D

Gość Michał121212
Powtarzam to jak mantre nie dziewice to juz dno! Uzywane sie do niczego nie nadaja, taka to juz nie wiadomo ilu miala... :O lepiej wziac dziewice, ktora ma zasady moralne, jest wowczas o wiele wieksza pewnosc, ze takie malzenstwo przetrwa.

Gość gość
Poznałam kiedyś lekarza, który przez rok studiował w Turcji. Opowiadał, że tam operacje odtworzenia błony dziewiczej są bardzo popularne. Tyle że to kosztuje, więc biedniejsze dziewczyny po prosty uprawiają seks analny i oralny. Najważniejsze, że błona jest. :D A tak poza tym, u mężczyzn to już w ogóle nie ma możliwości sprawdzenia, czy "nietknięty". Powie, że miał dwie dziewczyny, a potem okaże się, że wyłajdaczył się z połową miasta, ma nieślubne dziecko i nie daj Boże chorobę weneryczną.

To sie puszczajcie dalej. Turcja sie radykalizuje wiec niedlugo ci co robili takie operacje straca glowki. A wy sie jak puszczalyscie, tak puszczajcie dalej - najwyzej wyginiemy, a nasze miejsce zajma bardziej ogarnieci muzulmanie.

Gość gość
Dalej będą takie operacje, ale dostępne tylko dla dziewczyn z bardzo bogatych domów i w jeszcze większej konspiracji, np. za granicą. I skończ już z tym puszczaniem, bardzo cię widać boli, że ktoś może uprawiać seks i się nim cieszyć, a tobie pozostaje wylewanie gorzkich żali na kafeterii. I ani się waż wyzywać mnie od starych panien :P, bo mam męża. Mądrego, ogarniętego, przystojnego, któremu ty nie jesteś godzien nawet butów czyścić. :D

A ty chyba nie rozumiesz biologi. Kazdy mezczyzna ma naturalny wrodzony lek przed wychowaniem nie swojego potomstwa. Dlatego wlasnie wolimy dziewice, bo wiemy, ze nie sa w ciazy i wiemy, ze maja zasady tym samym sa bardziej wierne. A dzisiejsze kobiety sie puszczaja wchodzac co chwile to w nowe zwiazki, w kosekwencji konczy taka jako stara panna bo kto by ja chcial na zone czy matke? I to widac w statystykach. 7 mln ludzi w Polsce od 25-40 lat zyje samotnie, 20% porodow pochodzi od samotnych matek (bo sie puszczaja), dzietnosc na poziomie 1,26 i spada. Ale co ja tam chcecie wymrzec? To sie puszczajcie dalej przed slubem, majac w d***e chrzescijanskie wartosci...