Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To jest forum dla kobiet, tak jest w opisie

Polecane posty

Gość gość

Gdyby to był kraj muzułmański to żaden mężczyzna by na to forum nie wszedł, honor by mu nie pozwolił. Tymczasem w Polsce aż roi się od zniewieściałych typków którzy są wychowywani na dziewczyny i lubią takie babskie pogaduchy i towarzystwo. Nie potrzeba gender w szkołach, polskie chłopy sami się feminizują.

Gość pan władca
Na kolana :Dnanana

Gdyby to byl jraj muzulmanski to bys sie bez zgidy swojego meza nie mogla pojsc wysrac. O siedzeniu przed kompem nie wspomne...

Gość gość
Gdyby to był kraj muzułmański, to do końca życia musiałbyś onanizować się albo dymać kozy, bo nie byłoby cię stać nawet na jedną żonę (bo wydanie dziewczyny za mąż to tam de facto sprzedanie jej), a co tu dopiero mówić o czterech. :D

Gość gość
Chyba w Somalii. :D Kupisz trzy nastoletnie siostry za kilka chudych krów. :D

Nie martw sie, jak juz wasza lewacka glupota calkowicie doprowadzi do upadku europejskiej cywilizacji (nie unijnej), to bedziecie chodzic w takich samych cenach i burkach jak w somali. :)

Gość gość
Moja lewacka głupota? A co ty o mnie wiesz, sfrustrowany prawiku, czy o moich poglądach? :D Aha, i naucz się pisać, bo takie błędy robisz w niemal każdym topiku, że aż oczy bolą.

Gość gość
pol biedy, jak wchodza, gorzej, jak sie wypowiadaja, bo wtedy dopiero widac ich ubóstwo umysłowe ( pewno fizyczne tez, bo skad te kompleksy). Nie spotkałam sie tu z ani jednym inteligentnym wpisem męzczyzny.

Gość
Ale bez facetów byłoby nudno.;):P

Gość gość
bez fajnych facetow tak, ale nie bez niewydarzonych , co wchodza na kafe. Ja ich wpisy po prostu omijam, bo szkoda oczu.

Gość gość
walenie konia jest ok,przynajmniej nie musze wąchać tej smierdzącej szpary;-)