Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ginekolog mnie onieśmiela

Polecane posty

Gość gość

Chodzę do mega przystojnego ginekologa, który tajemniczo spogląda na mnie kiedy rozmawiamy, mówi do mnie jak o wisience na torcie - deserku itp. . , dziwnie się rozsiada na fotelu po badaniu... Chodzę do niego prywatnie. Czy macie podobne odczucia?

Gość gość
bo po badaniu powinnas zaciągnąc mu fartuch i zrobić loda, a potem kazać się przeleciec na samolocie

Gość gość
Prawdopodobnie ten pan dobrze się czuje, gdy jesteś obok niego lub chce cię do czegoś wykorzystac

Gość gość
wmawiaj sobie tak dalej, obleśna prukwo :/

Gość gość
moze mu sie podobasz a moze ma taki styl bycia, ie kawe jak odzywa sie do innych pacjentek

Gość gość
Przyznaję że jestem atrakcyjna kobieta , ale mam już meza i dwojke dzieci, nie jestem zainteresowana obcymi mezczyznami. Nie uwazam zreszta ze miedzy nami "cos " sie dzieje, tzn. zwyczajny kontakt lekarz- pacjent, jednak gosc ma tak specyficzne spojrzenie, jest naprawde przystojny ze niejednej sie podoba, mnie zreszta tez- nie powiem.... Tylko ja naleze do osob raczej niesmialych, kiedy go tak slucham to dziwnie sie czuje- jak on tak na mnie spoglada, az chwilami nie wiem czy sie smiac czy co robic....

Gość gość
ginekolog stoi na samym dole drabiny potencjalnych partnerow. ble, facet ktory cale dnie bada ci.pska

Gość gość
16.53 ale już haJS pana gino jest bardzo wysoko na tej liście :D A co meritum -ostatni ow Polsce toczą sieDWA procesy ginekologów wspołżyjących z pacjentkami (odurzenie /gwałt podczas badania ) . I takie wpisy jak autorki są miodkiem dla tych co powiedzą "że ofiarom sie podobało".

Gość gość
Jest co najmniej nieprofesjonalny.

Gość gość
A ma wzwód?

Gość gość
16:57 hajs mnie nie interesuje. wychowywał mnie bogaty ojciec psychopata, przez niego mam skrzywiony pogląd na świat i na mężczyzn, ale i wiem, że często tam gdzie pieniądz, tam i skrzywienia psychiczne. interesuje mnie tylko codzienne zachowanie i moralnosc mezczyzny. moze kobiety z domow, w ktorych sie nie przelewalo leca na kase, mnie to nie rusza. nie chcialabym aby ojciec moich przyszlych dzieci zajmowal sie na codzien grzebanie w c***ach kobiet. urolog - to jest normalniejsza specjalizacja.

Gość gość
Hahaha babsztyl zaniedbany po ciąży, z nadwagą, wiszącymi cycami i luźna picza po porodzie chce się dowartościować... Zenada, do niego chodzą też pewnie zadbane, zgrabne 20-latki, takich jak ty ma na peczki.

Gość gość
gość dziś Dobre... hehe uśmiałam się ;O )

Gość gość
A może po prostu powiedzieć wprost? Nie będziesz miała wątpliwości, a on może nie ma nic złego w zamiarach? http://indygostyle.pl/

Gość gość
18.03 a tobie stara rapszlo zazdrosc do łba uderza ? autorka moze wpadla mu w oko nawet jesli po porodach z cyckami nie takimi jak 20 latka ale wyobraz sobie ze faceci podobnie jak kobiety maja rozne gusta. jednej podoba sie 20 latek innej 50 latek mezczyzna tez ma prawo do swojego gustu i upodoban !

tu edi wypiepsz gnojowi!!! te ginekologi to są zboczeńce obsrane obszczane i nic nie warte...

Gość gość
rózni są lekarze. znam przypadek gin. ktory mial co najmniej kilka kochanek, jedna z nich przywozil do pracy. zona niby nie zauwazala. jak najdalej od nich. dlatego mąż jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym i wspierał mnie przy porodach.

Gość gość
jezu, maz przy badaniach u ginekologa- to jest dopiero masakra, idiotki te lale

Gość gość
przenieś się do ginekolożki , ale bez asystentów ..