Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Willina

Antyperspirant

Polecane posty

Gość Willina

Jakiego antyperspirantu używacie i jaki polecacie? Szukam tylko takich nadających się do wrażliwej skóry.

Gość kicirybka
polecam Ci garnier neo dry mist. Panthenol w składzie działa bardzo kojąco.

Ja słyszałam o neo dry mist dużo pozytywów ale sama nie miałam okazji spróbować.

Gość kicirybka
to nie czekaj bo jest serio najlepszy :)

Gość Eliwianka
DO wrażliwej skory zdecydowanie Garnier Neo. Ja mam taki w suchym kremie. Śmiesznie to brzmi i nie wiem jak to w sumie opisać, ale działa.

Dzięki dziewczyny - spróbuję ten neo przy najbliższej okazji. A co do tego dezodorantu magnezowego to straszne zdzierstwo. Wystarczy sobie kupić chlorek magnezu CZDA na allegro, rozrobić z wodą 1:1 i już się ma dezodorant za parę złotych. Tylko on nie chroni przed potem.

Ja lubię Ziaję, Vichy albo AA w kulce, teraz tylko tych używam, bo po innych robiło mi się uczulenie pod pachami. Trzeba tylko chwilę odczekać aż pachy wyschną, ale kosmetyki sa bez parabenów i alkoholu, co jest dla mnie ważne

Gość Willina
Dzięki, ja chyba skuszę się na ten z panthenolem.

Mi siostra oddała ten neo, bo miała końcówkę i chciała sobie inny zapach spróbować. W sprayu oczywiście. Fajny jest i dobrze chroni przed potem.

Gość Eliwianka
@kostka I jak testowałaś?

Gość kalamarnica1337
Według mnie Garnier Neo nie ma konkurencji. Ładnie pachnie, jest bardzo delikatny, nowy aplikator jest genialny a i cena jest super. Jestem z niego bardzo zadowolona

A próbowałyście naturalnych antyperspirantów / dezodorantów ? Co o nich myślicie ?

Gość kalamarnica1337
@kostka89 Też uwielbiam jego zapach kwiatowy. Nie dość, że jest przyjemny, kwiatowy, to jeszcze nie jest zbyt mocny ani za słodki. Super po prostu idealny. @adriannaw Masz na myśli jakieś antyperspiranty w kamieniu itp? Ja próbowałam ale nie sprawdzało się to w ogóle w moim przypadku. Ten garnier nie ma zbyt wiele chemii, może Tobie też by przypasował???

Gość Eliwianka
Już z tą chemią, nie przesadzajcie. Ile może jej być w jednym dezodorancie?

Gość gość
won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!! won ze spamem góóowniera!!!