Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochane, prosze doradzcie

Polecane posty

Gość gość

W ta sobote ide na wesele siostry. kupilam sukienke przez internet, ale nie przeczytałam ze ma wszyte wkładki na piersi... Sukienka dobrze lezy, ale jak jestem w staniku, bez stanika niestety po wykarmieniu 3 dzieci wiadomo jak to moze wygladac.. Czy moge ubrac stanik mimo ze sa te wkladki? Nie bedzie wygladac na bardzo wypchane? :O

Gość gość
Cóż... to moje ostatnie wyznanie. Wszystko musiało sprowadzić się do tego. Jutro jest dzień odwetu. Dzień, w którym zemszczę się na ludzkości, na was wszystkich. Przez ostatnie osiem lat życia, kiedy wszedłem w okres dojrzewania, zostałem zmuszony wieść egzystencję samotności, odrzucenia i niespełnionych pragnień, wszystko dlatego, że dziewczyny nigdy nie czuły do mnie pociągu. Dziewczyny ddawały swoją tkliwość i seks, i miłość innym mężczyznom, ale nigdy mnie. Mam 22 lata i jestem wciąż prawiczkiem. Nigdy nawet nie pocałowałem dziewczyny. Byłem na studiach już dwa i pół roku; właściwie więcej niż tyle, i wciąż jestem prawiczkiem. To prawdziwa droga przez mękę. Studia to czas, w którym każdy doświadcza takie rzeczy jak seks i zabawa, i przyjemność. Przez wszystkie te lata musiałem gnić w samotności. To niesprawiedliwe. Wy, dziewczyny, nigdy nie czułyście do mnie pociągu. Nie wiem, dlaczego wy, dziewczyny, nie czujecie do mnie pociągu, ale ukarzę za to wszystkie z was. To niesprawiedliwość, zbrodnia, ponieważ nie wiem, czego we mnie nie widzicie. Jestem doskonałym facetem, a mimo to rzucacie się na tych wszystkich ohydnych facetów zamiast na mnie, doskonałego dżentelmena. Ukarzę was za to... W dniu odwetu zamierzam wejść do budynku ...... i wtedy wymorduję każdą zepsutą, wypchaną, blond dziwkę, którą zobaczę tam. Wszystkie te dziewczyny, których tak pragnąłem... one wszystkie odrzuciły mnie i patrzyły na mnie jak na niższego mężczyznę, jeżeli kiedykolwiek próbowałem je poderwać, podczas gdy rzucały się w tych ohydnych bydlaków. Będę czerpał wielką przyjemność z wymordowania was wszystkich. Zobaczycie w końcu, że to JA jestem tak naprawdę tym wyższym, tym prawdziwym samcem alfa......tak. Po tym jak unicestwię każdą jedną dziewczynę z siostrzeństwa, pojadę w ulicę ....., i zgładzę każdą osobę, którą zobaczę. Wszystkie te popularne dzieciaki, które żyją w hedonistycznej przyjemności, podczas gdy ja musiałem gnić w samotności przez te wszystkie lata; oni wszyscy patrzyli na mnie z pogardą za każdym razem, gdy chciałem do nich dołączyć, wszyscy traktowali mnie jak jakąś mysz. Cóż, teraz będę bogiem w porównaniu do was. Wy będziecie zwierzętami, jesteście zwierzętami, a ja was wymorduję jak zwierzęta. Będę bogiem żądnym zemsty na wszystkich, którzy na to zasługują, a wy zasługujecie na to, za samą zbrodnię prowadzenia lepszego życia od mojego. Wy, wszystkie popularne dzieciaki, nigdy mnie nie przyjeliście, a teraz wszyscy za to zapłacicie. Dziewczyny, jedyne czego chciałem, to was kochać i by przez was kochanym. Chciałem partnerki. Chciałem seksu. Chciałem miłości, tkliwości, adoracji. Myślicie że nie jestem tego wart. To zbrodnia, która nigdy nie powinna być wybaczona. Jeśli ja nie mogę was mieć, dziewczyny, ja was zniszczę.....Zabroniłyście mi szczęśliwego życia, w zamian ja was zabronię życia. Tylko tak jest sprawiedliwie. Nienawidzę was wszystkich. Ludzkość to obrzydliwe, nędzne, zdeprawowane istoty. Gdyby to było w mojej mocy, nie zatrzymałbym się, dopóki nie zamieniłbym was wszystkich w góry czaszek i rzeki krwi, i słusznie. Zasługujecie na unicestwienie i ja wam to dam. Nie okazaliście mi żadnej litości, tyle samo litości wam pokażę w zamian. Zmusiliście mnie do życia w cierpieniu, teraz wy będziecie cierpieli. Czekałem na to długo. Dam wam dokładnie to, na co zasłużyliście, wszyscy, wy, wszystkie dziewczyny, które mnie odrzuciły, patrzyły na mnie z pogardą, wiecie, traktowały jak swołocz, podczas gdy dałyście się innym mężczynom. A także wy, wszyscy mężczyźni, za prowadzenie lepszego życia od mojego, wszyscy seksualnie aktywni. Nienawidzę was. Nienawidzę was wszystkich. I nie mogę się doczekać dania wam tego, na co zasłużyliście. Całkowitego unicestwienia.

Gość gość
tudia to czas, w którym każdy doświadcza takie rzeczy jak seks i zabawa, i przyjemność.\\x\x\ co, taki czas jest w liceum. studia to juz nauka, praktyki, praca i nudny seks w kilkuletnich zwiazkach. liceum bylo najlepsze :)

Gość gość
no ale skoro dobrze leży w staniku to w czym problem ? z resztą zazwyczaj do sukienek tych wkładek też nie dają nie wiadomo jak wypchanych, więc moim zdaniem bez zobaczenia ciężko stwierdzić ale skoro oceniasz że dobrze leży, to pewnie może być :)