Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od3lat

Staramy sie i dziecko 3 lata chce mi sie wyć!!

Polecane posty

Gość od3lat

Za dwa miesiące minie 3 rok starań. Badania po robione, nie żyjemy w stresie. Na jedzenie też uważamy. Nie palimy. Rzadko okazyjnie trochę coś z alkoholu gora 2-3 lampki wina. Ja już naprawdę nie wiem czemu się nie udaje:-( napiszecie, że problem siedzi w głowie, otóż nie bo potrafię się kontrolować. Owu pięknie na monitoringu, testy owu potwierdzają pięknymi kreskami na teście, piękny przejrzysty śluz, nasienie męża zdrowe. Mam już dość. Widok maluchow, ciężarnych, wiadomości o czyjejś ciąży doprowadzają mnie do rozpaczy.:-( Widok maleńkich ubrań w sklepach powoduje, że moje serce rozpada się na milion kawałków. Cały czas pytam, Dlaczego? Kiedy będę mamą? Czy wogule będę mama. Nigdy nie pomyslalabym że mnie to spotka. Napiszecie adoptuj- chce mieć swoje. Napiszecie zrób invitro? Mam zaledwie 25 lat. Za dwa dni @. A ja już wiem, że kolejny miesiac nieudany.

Gość gość
Robiłaś test na wrogość śluzu może w tym tkwi problem?jajowody masz drożne ? Nie myslałaś o inseminacji ? Jesli wszystko ok mnie pomogło