Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja o poranku

Czy wypada chodzić z chłopakiem z którego się śmieją że leming?

Polecane posty

Gość ja o poranku

On ma lewicowe poglądy, jest ateistą, należy do PO i jest zwolennikiem multikulti. Nie przekonują go argumenty co muzułmanie wyprawiają na zachodzie, że gwałcą, biją, kradną itd. Ślepo wierzy w unię europejską i Bruksele. Typowy głupkowaty leming. Jest bardzo przystojny, nie przeczę, ale czy wypada pokazywać się z kimś głupim?

Gość gość
a wypada durnowate tematy zakładać i to z rana?

Gość gość
Wypada się pokazać. Ja wstydziłabym się pokazać z chłopakiem, który należy do Pis-u, jest radykałem i wyzywa innych ludzi od pedałów czy kebabów.

Gość gość
Ateista to leming?? Kim jest w takim razie osoba, która wierzy w Boga- jakiegoś tam ducha w przestworzach, który pozwolił zabić swego syna, którego urodziła dziewica .... Kim jest taka osoba, która dała sobie wyprać mózg, a jeszcze wmawia innym, że to oni mają wyprany... masakra...

Gość gość
jesli to tylko tymczasowe chodzenie bez przyszlosci, to jego poglady nie maja nic do rzeczy, ciesz sie jego uroda i zazdroscia kolezanek.jesli natomiast chcesz spedzic z nim zycie to nie polecam, z takimi pogladami nie bedzie chcial sie zenic, moze miec sklonnosci do zdrady i rozne zboczone preferencje (kurcze, ja pisze takie rzeczy a nie wiem ile masz lat,zakladam ze z 15) a na starosc jak bedziecie jakims cudem w dlugim i szczesliwym zwiazku a ty zachorujesz i nie bedziesz o niczym mogla decydowac, podpisze c***apiery na eutanazje.

Gość gość
o ja prdl :o najbardziej zboczone preferencje mają zdeklarowani katolicy. Chociaż nie to źle brzmi, chodzi o to, że największe zboki to katole. Wśród ateistów rzadko się zdarzają takie patologie. Ale to akurat logiczne jest bardzo dla każdego myślącego człowieka. Fritzle i inne tego typu zyeby to zawsze byli przykładni katole co w niedzielę do kościoła, a komuś piekło robili. Po prostu w katolicyzm wdrukowana jest hipokryzja i obłuda, ale czego się spodziewać po religii, która jest zaprzeczeniem nauk swojego Boga...

Gość gość
Dokladnie.

Gość gość
Musimy pamiętać, że leming jest stworzeniem zewnątrzsterownym. Zewnątrzsterowność: Jest on charakterystyczny dla współczesnych społeczeństw postprzemysłowych, dysponujących dużą ilością wolnego czasu i dóbr materialnych, a dzięki temu zdolnych do rozrzutnej „luksusowej” konsumpcji. Typ zewnątrzsterowny przeważa wśród młodzieży, mieszkańców większych miast oraz osób o wysokich dochodach. Ludzie żyją tu tak jak "nakazują" im inni by zdobyć akceptację i stać się lubianym. Zewnątrzsterowność cechuje się uczuleniem na oczekiwania i preferencje innych. Człowiek zewnątrzsterowny „podbija ludzi”, żyje wśród ludzi, musi umieć porozumiewać się z innymi. Często zatraca pewność kim właściwie jest i dokąd zmierza. Ma wiele twarzy i zmienia je w zależności od okoliczności. Jest głodny nowych doświadczeń, boi się, żeby nie zostać w tyle. Często jest niepewny, zaniepokojony, ocenia się zbyt surowo i żyje w świecie złudzeń, które nie są w stanie dorównać rzeczywistości- wikipedia

Gość gość
Rzuć leminga i po sprawie. Proste.

Gość ja o poranku
Ale on mi się podoba :) JEST SUPER CIACHO! Tylko ma siano zamiast mózgu :(

Gość gość
jak ci się podoba to wydój go z kasy niech cię sponsoruje ale jak masz zamiar wybierać męża to lepiej nie idiotę i wtedy go kopniesz w dupę :)