Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klubik tak czy

Myślę by otworzyć Klubik Malucha ale

Polecane posty

Gość klubik tak czy

Czy to bardzo trudne przedsięwzięcie? Moje miasto ma ok 20 000 mieszkańców. Od tamtego roku 3latki nie mogą dostać się do przedszkola. Więc to dobry pomysł. Może są tu kobietki, które prowadzą taki klubik?

Gość gość
Klubik malucha, fryzjer dla dzieci, siłownia dla bahorów, ciekawe co jeszcze? w d****h się poprzewracało tym powalonym mamuśkom.

Gość gość
to dobry pomysł trzymam kciuki

Gość gość
Przede wszystkim trochę kosztów. Lokal- najlepiej z ogrodem, jego wyposażenie (łazienki, stoliki, zabawki itd), zabezpieczenia, ubezpieczenie, zatrudnienie opiekunek... jeśli masz na to fundusze, powinno wypalić, u mnie w mieście mamy wiem że chętnie korzystają, zwłaszcza te które mają dzieci w wieku 2-4 lat, bo fajne są też opcje wykupienia pakietu godzin w tygodniu czy miesiącu. Taniej niż opiekunka, grupa, fachowa opieka a można też dorywczo skorzystać.

Gość gość
Ale czemu taka okropna nazwa? Nie lepiej byloby Klubus Maluszka? :/

Gość effciaster
A moim zdaniem to jest bardzo dobry pomysł - takie miejsca są potrzebne nie tylko dzieciakom ale i mamom, które nie mogą cały dzień siedzieć w domu. Masz bardzo dobry pomysł, a jak będziesz potrzebowała go lepiej rozreklamować to dołącz do http://kidzone.com.pl/ i będziesz widoczna na ich stronie, a przez to że ludzie będą mieć do Ciebie rabaty, będą chodzić do Ciebie chętniej niż do innych. Super pomysł, nie poddawaj sie!

Gość gość
Nie wiem... u nas jedna babka otworzyła i zamknęła pi 4 chyba miesiącach. Ale nie chce cię zrazić może u ciebie inne środowisko jest i się uda

Gość gość
Również ciekawe artykuły można znaleźć na stronach Zobacz całość: 7 grzechów głównych niani www.warszawaniania.pl Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ? www.warszawaopiekunka.pl Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka? www.nianiapraca.pl Opiekunka na wakacje www.krakowopiekunka.pl Szukając niani – sprecyzuj swoje oczekiwania www.opiekunkadodzieckakrakow.pl Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole? www.opiekunkadodzieckapoznan.pl Niania z zamieszkaniem we Wrocławiu www.opiekunkiwroclaw.pl Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim? www.opiekunkalodz.pl Jak wybrać odpowiednią opiekunkę www.opiekunkalublin.pl

Gość gość
autorko nie daj sie zniechecic konkurencja ci zazdrosci:) moja psiapsióła otworzyła 5 lat temu, dzisiaj ma nawet filie tego klubu:) ma max obłozenie wielu chetnych i nigdy nie była na minusie ja sama jestem mama szkraba w wieku złobkowym i zapisałabym tam chetnie, ładnie ,nowoczesnie kolorowo tylko fakt musiała wziac kredyt