Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nnnnnaaaaabu22

Ach to moje dziecko

Polecane posty

Gość Nnnnnaaaaabu22

Karmie piersią i moja córka czasem ma tak że nawet jak jest głodna to za nic w świecie nie chce prawej piersi. No masakra z tym dzieckiem od początku zawsze coś jej nie pasuje... Mam ją z tej piersi karmić na siłę? Przeczekać? A może sposobem, jeśli tak to jakim? Córka ma 2,5mc

Gość gość
Dodam jeszcze że dzisiaj tak właśnie jest lewy jest cacy a prawy bleee

Gość gość
A odciągasz chociaż pokarm z tego "nieużywanego". Żebyś infekcji nie dostała. Może w tej piersi jest słaby przepływ? Przyblokowany kanalik? Próbowałaś porównywać jak mleko leci do laktatora z każdej z piersi? Może jedna ma normalny strumień, a druga ledwo co. Jak zobaczysz jakąś nieprawidłowość to umów się do poradni laktacyjnej na oględziny. Jak pokarm nie leci pomimo wysiłku dziecka, to zazwyczaj ono się denerwuje.

Gość gość
No właśnie z prawej leci lepiej... Odciagam pokarm zawsze w nocy lub z rana jak wyssie jedną to właśnie po to żeby nie zmniejszyła się laktacja to staram się nadrabiać laktatorem, wydaje mi się że może chodzić o to że dzisiaj w nocy jak dałam jej pierś lewą to po pół godziny znowu wołał jeść ija się zakręciłam i dałam jej tą samą. A rano sobie wkręciła że skoro w nocy była tylko tą to i w dzień chce tylko tą... Tak miałam z kapturkami jak w nocy karmiłam w nich, to w dzień nie chciała bez jak w nocy zaczęłam dawać bez to i w dzień ich nie chciała a wręcz wkurzała się jak dawałam w kapturku... Niemowlęta tak mają? Czy tylko moja???