Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bliźnięta

Polecane posty

Gość gość

Hej wczoraj się dowiedziałam że będę miała bliźnięta jestem przerazona. Boje sie że nie dam rady

Gość gość
Najpierw donos ,a potem sie martw...niestety bluzniacza jest cuaza wysokiego ryzyka....z moich dwoch coreczek zyje tylko jedna .

Gość gość
Bedziesz potrzebowala na poczatku kogos do pomocy. Ale pomysl sobie, ze teraz bedziesz miala 2 w jednym ;-). Jesli planowalam 2 dzieci no to super. Dla dzieci tez jest lepiej, bo beda w tym samym wieku. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Najgorszy czas to tak do 2,5 roku, potem bedzie ok. Powodzenia! ;.)

Gość gość
14:32 Jak ja nie lubie takich idiotek! I po co kobiecie piszesz takie rzeczy, co lepiej sie poczulas?! To takie pieprzenie, na zasadzie złej wróżby tobie przytrafiło sie coś złego i w taki pokrętny sposób życzysz tego innej. Ale chyba taka patologia na tym forum to standard. Nie pierwszy raz sie z tym spotykam, jak gdzie indziej napisałam o staraniach o ciąży za chwile jakas kretynka mi zlorzeczyla że nie zajde w ciążę a jak zajde strace. I owszem tak sie stało, a ja mam nadzieje że tą sucz która mi tego życzyła dopadnie karma. Więc zastanów sie co w ogóle piszesz.

Gość gość
Nie masz co się na zapas denerwować bo ilość pracy zależy od tego jakie te dzieci będą. Moja ciocia urodziła bliźnięta i te dzieciaki były bardzo spokojne. Od początku budziły się regularnie co 3 godz, na karmienie i szły spać dalej, trochę poleżały, gaworzyły ale żeby płakać to nie specjalnie. Nie miały kolek, szybko przesypiały całe noce, nie chorowały itp. Nawet ząbkowanie przeszło spokojnie. Niejedna matka pojedynczych dzieci mogła jej tylko pozazdrościć ;)

Gość gość
Raaaz, dwaaa, trzyyy... zaraz się odezwie ta małolata od pankejków co ma obsesję na punkcie bliźniaków, ciąż mnogich i wielodzietności, o ile to nie ona założyła ten temat. :o

Gość gość
Dziękuję bardzo za wasze miłe słowa. Hehe od wczoraj powtarzam sobie kilka razy dziennie ze będzie dobrze i damy radę :)

Gość gość
14:46 Jak ja nie lubie takich idiotek ktore nadinterptetuja czyjes slowa....ja jej niczego zlego nie zycze ale jest wiele zagrozen. A to ze stracilas ciaze to na pewno wynik slow jakiejs zlej kobiety-gratuluje inteligencji :-)