Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Te synowe to koszmar

Polecane posty

Gość gość

Dosyć że dzieci chować nie umia,to jeszcze księżniczki co nic powiedzieć nie można! Prawda taka że dziewuszyska w tych czasach to by tylko się pindrowaly i nogi rozkładaly. Pazury długie,ubierają się jak te z pod latarni.wnuczkę nie mogę nigdzie zabrać i nic zrobić bo źle! W dodatku odseparowujecie od rodziny synów!

Gość gość
Do pracy też dup nie ruszą bo jeleń zarobi,mam takie nerwy że zaraz wyjdę z siebie!

Gość gość
I dodam na koniec! Żadna tesciowa nie polubi synowej ja się przekonałam!

Gość gość
Marne prowo. Ale dam 2/10, bo pewnie jakaś synowa się nabierze.

Gość gość
Nie jestem autorką tego topiku i nie sądzę że to peowokacja. Mam dokładnie takie samo zdanie z tym że moja synowa wykorzystywała naszą dobroć a nawet naiwnoc dokąd była taka potrzeba.Choć ona nie lubiła nas a my dokladnie o tym wiedzieliśmy to i tak pomagaliśmy bo robilismy to dla dziecka i syna. Skonczyła się rodzina jak dziecko podrosło i zaczęło być samodzielne. Teraz nie mamy z nimi kontaktu tak o to zadbała własnie synowa.Totalna izolacja,dziecko zmanipulowane za tyle serca i poświęcenia. W swoich działaniach przewyższyła Hitlera.

Gość gość
Autorko Jesteś matką,teściową i babcią więc powinnaś wiedzieć że dzieci się WYCHOWUJE a nie chowa ;) , no chyba ze synowa przed tobą chowa dziecko np.do szafy:).