Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kkola

Intymny zapach

Polecane posty

Gość kkola

Przeklejam bo przez przypadek napisałam w dyskusji ogólnej: Piszę, bo przeszukałam pół internetu a jednak nie znalazłam odpowiedzi na mój problem. A jest nim jak w tytule, intymny zapach, który jest bardzo intensywny. Może się to wydawać śmieszne/obleśne, ale piszę zupełnie poważnie. Od razu zaznaczę, że jest to zapach zdrowy - nie rybi, ani drożdżowy, nie mam upławów. Jest taki bardziej... piżmowaty/kwaskowaty... no i bardzo intensywny. Wcześniej nie miałam z tym problemu, to pojawiło się jakiś czas temu. Od zawsze używam wkładek higienicznych, do mycia używałam mydła, naprzemiennie z żelami do higieny intymnej i to wystarczyło. Dbam o higienę, zawsze wieczorem i rano, przed wyjściem do pracy biorę prysznic, noszę bawełnianą bieliznę, no i dżinsy, dość niestety obcisłe. Mam też problem z poceniem się w okolicy krocza, ale zawsze go miałam, a wcześniej nie dokuczał mi taki intensywny zapach. Do tego stopnia, że jestem w stanie go poczuć, gdy np. dłużej siedzę, paraliżuje mnie lęk, że inni też go czują :// jest to dla mnie ogormnie krępujące i wstydliwe, obecnie nawet jak go nie czuję to obawiam się że ode mnie "czuć"... Wkładki nie pomagają, bo ich zapach miesza się z moim i jest jeszcze intensywniejszy, ale nie mam odwagi zaprzestać ich używania, dają mi jakieś poczucie ochrony. Co robić, czy spotkałyście się z podobnym problemem? Czy zdarzyło wam się poczuć od jakiejś kobiety "ten" zapach,c zy jest to raczej niemożliwe w przypadku zdrowej pochwy? Proszę o pwoażne odpowiedzi, na pewno ten temat będzie pożywką dla trolli i oblechów ale chciałabym uzyskać choć trochę informacji, bo "intensywny" zapach w necie od razu kojarzony jest z zapachem infekcji, a ja, podkreślam infekcji nie mam i dbam o higienę :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować