Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwczyny no i jak te nowe Toujoursy rozmiar 3?

Polecane posty

Gość gość

Która próbowała?

Gość gość
Nikt nie używa? Serio???

Gość gość
Ja kupuję i jestem zachwycona, cienkie jak pampersy, mają harmonijkę przy nogawkach. Przerzuciłam się na nie na stale, bo używałam Dada ale były grube, a toujours- superowe. Kupuję trójki dla syna

Gość gość
Super! Dzięki za odpowiedź! A jak z ich nieprzeciekaniem? Dają radę na nocki? Ogólnie ile godzin wytrzymują?

Gość joannaaaa
Tez używałam cały czas dady. Teraz kupiłam toujoursy i dla mnie niczym oprócz tego że są cieńsze się nie różnią. A co do chlonnosci, u nas nic nie przecieka. Cała noc dobrze trzymają

Gość gość
Ja kupiłam i żałuje. Na 3 założone 3 przesikane bokiem. Jak mała sie zsika to jakby miała mokrą gazetę między nogami. Okropieństwo. Do tego body i śpioszki wilgotne bo pieluchy oddaje wilgoć na zewnątrz. Nie polecam.

Gość gość
Ok, jedna niezadowolona. Ktoś jeszcze testował?

Gość gość
Uzywam 4 ale są naprawde świetne, dużo lepsze niż Dada.

Gość gość
Ja używam 4. Jestem zadowolona i stosuję w ciągu dnia. Na noc jednak wolę Pampersy Premium (zielone mi śmierdzą). Są moim zdaniem mniej mokre przy skórze, jak się maluch mocno zasika. Z przeciekaniem natomiast nie miałam akcji, więc gdyby nie większa wilgoć, to bym Pampersów nie potrzebowała. Dadę miałam tylko 1 i mi nie odpowiadały, więc nie kupowałam większych i nie porównam.

Gość gość
A jak one wychodzą cenowo na tle Pampersów i Dady? Pamiętam, że kiedyś te stare Toujoursy się nie opłacały bo były drogie i niezbyt dobre. A jak jest teraz?

Gość gość
A ja w ogole nie wiem jak wy mozecie uzywac tych tanszych pieluch. Probowalam dady, toujoursy, rossmanowskie babydream i bambino. Dziecko mi sie nie odparza to fakt, ale wszystkie wyzej wymienione maja tendencje do przemakania i slabiej izoluja od wilgoci niz pampers wiec czesciej trzeba je zmieniac. Skoro zuzywa sie wiecej pieluszek na dobe to z kasa wychodzi na to samo a macie wiecej roboty :D dodatkowo przy dada dziecko potrafilo sie przesikac po godzinie i wszystko do przebrania. Moze mi ktos wytlumaczyc yen fenomen? Albo powiedzcie chociaz ile zuzywacie na dobe tych dad czy toujoursów

Gość gość
Kupiłam 4 na próbę, pierwszy i ostatni raz. Słabo wchlanialy, kilka razy przeciekly, a po zdjęciu pieluchy skóra była wilgotna

Nie używałam Toujours, ale za to powiem tak: * Dada - przeciekają * Pieluchy z Carrefour'a odparzają * Babydream - dosyć dobre, ale muszę jechać specjalnie do sąsiedniego miasta, bo u mnie Rossmana brak, więc rzadko kupuję * Pampers - tak, ale Active-Baby i Premium Care. Sleep&Play mam wrażenie, że są nie wygodne dla dziecka * GuGu - całkiem niezłe jak na swoją cenę (cenowo chyba nawet tańsze niż Dada, a pod tym względem konkurować mogą tylko z Babydream)

Gość gość
No dobra ale ja pytam konkretnie o Toujoursy. Tzn. ciekawe zestawienie, ok, ale jestem ciekawa głównie tych nowych Toujoursów (nie mylić z tym co było przed wiosną 2016).

Gość gość
Ja zmieniam pieluchę tak samo często niezależnie od marki. Po prostu, dziecko się zsika/narobi, zmiana pieluchy. Używałam różnych i nigdy nie czekałam, aż zacznie przeciekać czy wisieć do kolan. Tużury ;) mi się sprawdziły, ale nie mam w mieście Lidla, więc kupuję jak mogę i stosuję na zmianę z Pampersami. Ponieważ Pampersów wcale nie używam mniej w ciągu dnia, to cenowo jest to bardzo korzystne.

Gość gość
beznadziejne. pol paczki lezy w szafce i nie mam co z tym zrobic. przeciekaja, czuje jakbym papierowe pampersy dziecku zakladala. kapota. u mnie sprawdzaja sie pampersy activ baby i premium care.