Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pofszechny

nie mogę w to uwierzyć, że wydajecie tyle pieniędzy na rajstopy

Polecane posty

Gość gość
nic nie wiem o rajstopach bo noszę pończoszki. dobrej jakości i wystarczają na wiele miesięcy (jeśli o coś zaczepię) lub lat jeśli "oczko nie poleci".

Gość gość
We wszystko robią się dziury....

Gość gość
Spam żałosny i nie kliknę. Rajstopy kupuję w supermarkecie i zakładam je wiele razy, to nie jakość z czasów komuny, że się darły od samego zakładania.

Gość gość
za komuny były dobre rajstopy (nie pamiętasz?) tyle że w jednym kolorze i....jak pamiątam, nie do zdarcia. Chyba że były zleżałe to wtedy były do niczego jak i to, że przylepiały się do ciuchów jak klej :-) ALE!!! Popsikane lakierem do włosów były super :-)

Gość gość
Kluczbork Miasto w Polsce Kluczbork – miasto i gmina w północno-wschodniej części woj. opolskiego, w powiecie kluczborskim, siedziba gminy miejsko-wiejskiej Kluczbork. Według danych z 31 marca 2011 r. miasto liczyło 24 962 mieszkańców. Wikipedia Powierzchnia: 12,35 km² Pogoda: 6 °C, wiatr płd.-zach., 6 km/h, wilgotność 95% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 25 910 (2006) Czas lokalny: sobota, 22:59

Gość gość
Ja rajstopki kupuje tanie ale za to pończochy z bardzo wysokiej półki :P

Gość gość
Nie zakładam ich jeden raz bo to nie jednorazówki. Wystarczają na bardzo wiele razy :D

Gość gość
mi się robią dziury w palcach :O ostatnio kupiłam 5 pak za 15 zł, więc 3 zł za parę :) za leginsy dałabym 10-15 a tak to noszę dżinsy (200zł) i mam spokoj