Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zioła ojca sroki nr 3 BOL GŁOWY codziennie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, proszę o poradę - od ok 3 tygodni piję codziennie te zioła, bo nie mam owulacji i zauważyłam że od tamtej pory dzień w dzień boli mnie głowa. Zwróciłam na to uwagę bo własnie od chwili picia tych ziół dzieje się tak i dokucza mi to bardzo. Czy mozliwe ze to od nich? Ktoś tak miał?

Gość gość
pewnie od czegoś innego

Gość gość
Ja piłam i mnie nie bolała

Gość gość
a był efekt chociaz?

Gość gość
Tak zaszlam w ciążę i urodzilam córkę ma dwa lata. Potem zaczęłam się starać o drugie dziecko i nie wychodziło.Znów zaczęłam pić zioła i zaszlam w ciążę. Pisząc to karmię 1,5 miesięcznego synka :) Tylko ze ja zioła pilam przez pierwsze 14 dni cyklu a przez kolejne 14 duphaston. Cykle 26-28 dni

Gość gość
o kurcze, to super! A w ktorym cyklu zaszlas, odkad zaczelas pic? Mozna wiedziec?

Gość Paula1515
Autorko to nie od ziol, ja polecam z czystym sercem te ziolka, bardzo mi pomogly bo juz w drugim cyklu okazaly sie skuteczne ;-) A skad kupowalas mieszanke? Tzn z neta gotowa czy osobno ziolka i sama mieszalas? Bo ja nie zaufalam tym gotowym, kupilan kazde ziele osobno i zmieszalam, wyszla mi mega micha, a tyle mi ich zostalo ze 3 dziewczyny z ovufriend jeszcze nimi obdarowalam. Do tych ziolek bralam jeszcze magnez+b6, wiesiolek do ovu i siemie lniane po ovu do @. Zycze szybkiego ujrzenia 2 kresek ;-)

Gość gość
Mi te zioła też pomogły.teraz mam 6 miesięczna córeczkę. Pilam 2 cykle.nie miałam większych nadziei bo kilka lat temu miałam usuwany jajnik.. Ale udało się!zioła mieszałam sama

Gość gość
Córka z pierwszego cyklu w którym zastosowalam zioła duphaston. Syn poczety w drugim cyklu stosowania takiej kuracji. Ciaza z której urodził się syn była blizniacza jednak jeden zarodek obumarl na wczesnym etapie. Wcześniej długo długo nic, o córkę to kilka lat się staraliśmy. O syna kilka miesięcy

Gość gość
Już odpowiadam- niestety zakupiłam te zioła , już gotowe , zapakowane w papierowe torebki...Ale czytałam że te gotowce również działają, więc może nie ma co się zrażac...Zauważyłam też że przez pierwsze kilka dni faktycznie czułam, że jajniki pracują na większych obrotach...Więc może faktycznie działają....

Gość gość
Ja używałam gotowych z Allegro i zaszlam w ciążę