Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest ze dzieci bezrobotnych dostają miejsce w przedszkolu a

Polecane posty

Gość gość

Dla osób które pracują ,dla ich dzieci miejsc nie ma? taka sytuacja u mnie.Rodzinka z wioski obok,ona nie robi tylko rodzi dzieci rok po roku (maja trojke )on tak samo bez roboty.Teraz zapisali to najmlodsze i zostalo przyjęte, a moje-odrzucone,gdzie mi się kończy urlop wychowawczy i muszę wracać od wresnia do pracy.Jestem tak wpieniona,ze głowa boli.Napisałam odwołanie i czekam.

Gość gość
ja jak byłem mały, to poszedłem do przedszkola raz, była kaszka z soczkiem, pycha. na drugi dzień nie poszedłem, bo sąsiadka doniosła, że moja matka nie pracuje i mnie wywalili.

Gość gość
Z racji rodzeństwa ich dziecko zapewne wyprzedza twoje w skali punktowej.

Gość gość
a dzieci są w tym samym wieku?

Gość gość
napisałas odowiłanie i idz odrazu do starosty albo wojewody. zrób karczemna awanture ze przyjmuja po znajomosci dzieci ludzi bezrobotynch i do tego obojga nie pracujacych. a ty masz robote z ktora ciezko i bedziesz musuała zrezygnowac ... musisz zrobic rozpierdol bez tego ani rusz.... najpierw w przedszkolu potem gdzies wyżej . urzad miasta gminy czy coś ...

Gość gość
Mój i ich to rownolatki,mają po 3lata.ich starszy też chodzi do tego przedszkola. mi chodzi o to,ze tacy (bezrobotni)powinni być ostatni w kolejce do przedszkola.

Gość gość
Jak to jest? To jest Polska - tu zawsze uczciwy i pracujący dostaje po d***e

Gość gość
może ona fikcyjna samotna matka, moze maja jakąś niepełnosprawność....wtedy mają pierwszeństwo przed pracującymi.

Gość gość
ona nie robi tylko rodzi dzieci rok po roku (maja trojke ) x no to faktycznie nic nie robi mając 3 małych dzieci. Ogarnij się kobieto!

Gość gość
Mój mąż pracuje i ja musze wracać we wrzesniu.jak nie wrócę, nie przedłuża mi umowy.Nie stać mnie na prywatne bo i nas to koszt 700 lub900zł.A taka sobie grzeje dupsko w domu wraz z konkubentem nierobem,jedno wyśle do zerówki,następna dwójkę do przedszkola i już ma pół dnia na leżenie.tylko patrzeć kiedy z czwartym będzie chodzić w ciąży.I to jeszcze im napewno gmina opłaca (opieka spoleczna)bo skąd by kasę mieli. A ja muszę kombinować wrócić do pracy czy klepać biedę z jednej pensji i zostać z dzieckiem jeszcze rok w domu,gdzie już napewno wtedy nie będę miała gdzie wracac (do firmy)

Gość gość
Sama piszesz że to rodzina z wioski obok czyli zakładam że do innego przedszkola się ty ubiegałaś.... może tam były wolne miejsca po prostu.

Gość gość
autorko ale ty jesteś wredna a kto c broni zrobić sobie jeszcze trójkę i żyć tak jak ona....skoro tak im zazdrościsz.

Gość gość
Do 19.36 Co robi????jedno pośle do zerówki dwóch następnych na pół dnia do przedszkola i co ona takiego robi? źle napisałam rok po roku ma tych dwoje małych starsza chodzi do zerowki

Gość gość
A taka sobie grzeje dupsko w domu wraz z konkubentem nierobem,jedno wyśle do zerówki,następna dwójkę do przedszkola i już ma pół dnia na leżenie.tylko patrzeć kiedy z czwartym będzie chodzić w ciąży.I to jeszcze im napewno gmina opłaca (opieka spoleczna)bo skąd by kasę mieli. x ale kto ci broni żyć tak jak ona??? zrób sobie jeszcze dwójkę i też będziesz leżeć pól dnia a opieki ci opłaci przedszkole.

Gość gość
Ja jestem wredna i im zazdroszczę?Ale czego?weź się puknij. Ty pewnie taka sama jak i ona swój do swego ciągnie Nie pozdrawiam

Gość gość
To urodz kolejne i grzej dupsko. Skoro ona ma troje dzieci to należy jej się przedszkole .

Gość gość
a ty masz jedno i nawet cie na przedszkole prywatne nie stać????

Gość gość
a twoje dziecko nie dostało sie do tego samego przedszkola co dzieci twojej rodziny?

Gość gość
Autorko masz racje tylko na tym forum siedza idiotki ltore zawsze bronia nierobów.

Gość gość
ona przy tej trójce ma więcej roboty niż ty pracując zawodowo.

Gość gość
Autorko masz racje tylko na tym forum siedza idiotki ltore zawsze bronia nierobów. x autorka sama sobie odpowiada...

Gość gość
Ale wy jesteście krótkowzroczne. Kto ci broni, kto ci broni. Ano jak wszystkie tak zrobimy, czyli będziemy tylko rodzić, a nie pracować, to nam gospodarka wy głupie kretynki całkiem padnie. Co wy sobie myślicie, że przedszkole to tak za darmo się utrzyma? Nie! Na to trzeba kasy z podatków. Nie powinno tak wyglądać, że matki pracujące mają problem z przedszkolem, bo fikcyjna samotna matka niepracująca ma to przedszkole od tak. Mamy się podobno rozmnażać, a jak to mają zrobić kobiety pracujące nie mając zapewnionego przedszkola? I tak droga autorko zostałaś ukarana za to, że pracujesz. Twoja kuzynera dostanie 1500 zł 500+, miejsce w przedszkolu i mnóstwo innych zasiłków, a ty na to co ona dostanie będziesz je/bać, bo jakby nie ty i inne pracujące, to guzik by dostała.

Gość gość
gość dziś a ty masz jedno i nawet cie na przedszkole prywatne nie stać???? x Nie na to się zapi/rda/la w robocie, aby pół wypłaty wydać na prywatne przedszkole, albo opiekunki. Prawda jest taka, że dzieci tych "biednych" mają się lepiej od dzieci rodziców pracujących. 3 tys. i więcej zarabia mały procent naszych obywateli. O przepraszam na kafe tyle zarabiają i jeszcze 500 zł na jedzenie im starcza, na 3 osobową rodzinę, bo przecież krupnikiem też można się zapchać.

Gość gość
"ale kto ci broni żyć tak jak ona??? zrób sobie jeszcze dwójkę i też będziesz leżeć pól dnia a opieki ci opłaci przedszkole. " Nie zrobi sobie po pewnie w duchu stwierdzi że to za dużo roboty z tym rodzeniem i bujaniem sie z dzieciorem jednym i drugim. Gdyby to było takie nicnierobienie to każda by rodziła po 5-ro

Gość gość
ale czy to jest wina tej niepracującej z trójką dzieci, że jest takie prawo w tym kraju??? trzeba było na PiS nie głosować to dziecioroby nie dostawałyby pieniędzy za bzykanie!!!

Gość gość
nie placi skladek na to przedszkole ale korzysta. nie placi skladek (podatkow) ale 500 dostaje

Gość gość
sama sobie nie bierze - PiS jej dał z waszych podatków!

Gość gość
Nie dorobie sobie więcej dzieci ,bo już mam dwójkę i jestem po 30tce. Oczywiście,ze 1500zł wzięli -ten gość się pochwalił mojemu mężowi, ze już dostali.Z tego szczęścia nachlal się i tak przyjechał odebrać dzieciaka z przedszkola.Oczywiście nie wydali mu i musiała przyjechać matka która piwsko piła na przystanku czekając na autobus(szłam z dzieckiem na spacer i mijalam przystanek i ich ) Nie glosowalam na PIS

Gość gość
"ale czy to jest wina tej niepracującej z trójką dzieci, że jest takie prawo w tym kraju??? trzeba było na PiS nie głosować to dziecioroby nie dostawałyby pieniędzy za bzykanie!!! " Ja mam już dość PO. Sorry..

Gość gość
Nigdy nie wiesz jaka jest naprawdę czyjaś sytuacja. Zazdrościsz, więc Cię to wkurza. A jeśli wracasz do pracy, pomyśl o prywatnym (500 zł miesięcznie).