Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za ile sprzedac kolezance lakier?

Polecane posty

Gość gość

Kupilam lakier hybrydowy ale okazalo sie ze jestem uczulona i nie moge go uzywac. Kosztowal 29 zl uzylam go tylko raz na obie dlonie, za ile powinnam odsprzedac wg was?

Gość gość
Tak 25 zł

Gość gość
ja bym oddała za darmo szczerze mówiąc gardzę takimi ludźmi jak ty tobie się nie przyda ale chcesz jeszcze kasę wyciągnąć ja bym się cieszyła że się nie zmarnuje kiedyś koleżanka z klasy chciała mi sprzedać płytę z gazety z testami :D wtedy zrozumiałam że trzeba się od niej z daleka trzymać i miałam racje bo potem ją złapałam na obgadywaniu mnie tacy ludzie są najgorsi

Gość gość
15 zł moim zdaniem. W końcu jest używany

Gość gość
Myslisz ze nie bedzie to za duzo?

Gość gość
Ale dlaczego mam oddac za darmo? W koncu zaplacilam za niego a to nie jest jakas bliska kolezanka zebym ja miala obdarowywac.

Gość gość
ja piernicze chyba bym się ze wstydu spaliła jakbym miała koleżance sprzedac używany kosmetyk któegi i tak nie będe uzywac i którego nikt inny ode mnie nie kupi z racji ze używany pffff nawet jak mnie koleżanka prosi zebym coś sprzedała to ja oddaję gdy już było chociaz raz użyte. Wstyd!!

Gość gość
pazerna kwoka :D

Gość gość
Wy jakies chore jestescie? Zaplacilam za niego raz uzylam i mam oddac za darmo? Mysle ze na allegro spokojnie bym sprzedala.

Gość gość
no to SPOKOJNIE SPRZEDAJ NA ALLEGRO

Gość gość
Za czekoladę.

Gość gość
Ja bym dala za darmo, bez przesady. Co to jest 25 zl.

Gość gość
Na allegro ha ha ha ha

Gość gość
ta już widzę te tłumy na allegro które chcą kupić używany lakier :D sorry ale możesz mieć np. grzybice paznokcia taki potencjalny klient tego nie wie po za tym każdy woli dopłacić kila złotych i mieć nowy to że zapłaciłaś za produkt to nie znaczy że po użyciu przez ciebie jest coś wart

Gość gość
No i tak bym zrobila ale kolezanka sama zaproponowala ze odkupi bo uzywa tej firmy, stad pytam sie was jaka cena bedzie ok?

Gość gość
koleżanka pewnie myśli że za symboliczną złotówkę ale twoje zachowanie świadczy tylko o twoim charakterze

Gość gość
no to sprzedaj SPOKOJNIE na allegro

Gość gość
Wystawiac na allegro uzywany lakier, ktory kosztowal 25 zl? I jeszcze wstawiac zdjecie, opis itp? Przeciez to smiechu warte. Ja niedawno chcialam sprzedac kilka uzywanych bluzek z Marco Polo. Byly noszone tylko kilka razy i sa w super stanie. A jednak ludzie krecili nosem nawet ja chcialam je opylic za polowe ceny. Wkurzylam sie i wycofolam ogloszenie. Jak juz bardzo ci zalezy to mozesz go sprzedac kolezance za polowe ceny (gora 15-17 zl).