Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro idę po kredyt do banku, jak mi nie dadzą to komornik zrobi mi nalot

Polecane posty

Gość gość

niestety...

Gość gość
bank na 100% nie udzieli kredytu, bo jeżeli jest komornik jest wpis do BIG-u, wiec zostają parabanki i instytucje finansowe

Gość gość
Dokładnie, jak jest komornik, to kredytu nie dadzą. W parabankach nie radzę, bo odsetki ogromne i zadłużenie wzrośnie... Najlepiej dogadać się z komornikiem, wyjechać zagranicę do pracy i spłacać co m-c w ratach.

Gość gość
czyli komornik ci nie wystarczy ? musisz sie jeszcze wpieprzyć w jaki para bank ? ludzie zupełnie nie myślą

Gość gość
A ja dostałam kredyt w Alior Banku i Credit Agricole mimo że mam złą historię

Gość gość
potwierdzam :O mialam ten sam problem... jesli masz komornika lub windykacje to na 99% jestes wpisana w KRD, ERIF, BR lub innej bazie a wszystkie te bazy banki sprawdzają przez BIG (nie mylić z BIK) masz wpis negatywny = brak kredytu wyjątek to stali klienci banku, np jesli wplywa ci spora pensja, renta itp wtedy moze byc jakas mała oferta do 10 tys

Gość gość
A ja dostałam kredyt w Alior Banku i Credit Agricole mimo że mam złą historię x pewnie masz jakies niewielkie opóźnienia w Biurze Informacji Kredytowych BIK, jesli bylabys wpisana np do KRD wtedy nie dostałabys kredytu. mozna miec dobrą historie kredytową, ale byc w rejestrach np za mandaty, jakąś chwilówke czy inne pierdoły i dupa nawet telefonu na abonament nie wezmiesz