Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24dave

jak znaleźć dziewczynę ?

Polecane posty

Gość 24dave

Ogółem to nigdy nie miałem dziewczyny , mam 24 lata. Jak znaleźć dziewczynę , nie mam zbytnio znajomych może ze 2-3ch kolegów(oni też narzekają na brak dziewczyn) i to wszystko , studia już skończyłem jakieś 3 miesiące temu , ale nie utrzymywałem kontaktów z ludźmi ze studiów zbytnio. Raczej jestem typem introwertyka. Jak znaleźć dziewczynę jak nie ma się znajomych ?

Gość 24dave
Obecnie szukam pracy , ale wątpię , że w pracy kogoś znajdę.

podpinam się pod to pytanie. Jestem typem kolesia któremu ciężko przychodzi nawiązywanie nowych kontaktów, poza tym nie mam gdzie ich nawiązywać. Jak znaleźć pannę jak się jest takim wyalienowanym ze społeczeństwa? Ja też chcę mieć dziewczynę a nie gnić w samotności.

Gość gość
up

Gość pofszechny
tak myślę, że każdemu facetowi w komunikacji miejskiej pasuje zadać pytanie kobiecie, która usiadła obok faceta a pytanie skromne ale na takie pytanie żadna kobieta w rajstopach pod kalesonami i w trampkach nie powinna się pogniewać i należy zapytać , dlaczego i z jakiego powodu Pani tak capi octem i kałczukiem , czy to są jakieś perfumy ? ja wolę zapach palonej gumy na asfalcie albo zapach nafty , tak myślę Szanowna Piękna Brunetko , że się błyskawicznie dogadamy w tych zapachach gumy !

Gość 24dave
bez spamu mi tutaj bo jakieś bzdury piszesz , poważnie pytam...

Gość gość
Do oj stara modelka bez związku Jestem ateistą

Gość 24dave
Do oj stara modelka bez związku co to ma do tematu ? bo nie wiem trochę o co chodzi

Gość 24dave
a co od ciebie ? ;)

Gość 24dave
Do oj stara modelka bez związku kiedyś próbowałem przez neta , ale miały mnie w d***e tam dziewczyny , nie wiedziałem jak zrobić ciekawy profil , a nawet jak próbowałem to i tak była lipa.

24dave dziś a co od ciebie ? x ode mnie są te filmy :) które wg mnie są strzałem w dziesiątkę i nigdzie nie usłyszysz tej prawdy, która dotyka sensu a nie tylko pozoru miłości np. Adam Szustak OP: Ballady i romanse. Odcinek 6: Czy jesteś wystarczająco atrakcyjny? https://www.youtube.com/watch?v=rM_-hL-LjQw

24dave dziś Do oj stara modelka bez związku kiedyś próbowałem przez neta , ale miały mnie w d***e tam dziewczyny , nie wiedziałem jak zrobić ciekawy profil , a nawet jak próbowałem to i tak była lipa. x dlatego przesłałam Ci te filmiki... jak korzystać z netu w celach poznania dziewczyny jest zawarte w filmiku: Adam Szustak OP: Miłość w czasach internetu https://www.youtube.com/watch?v=yVpl-ed8THM

Gość 24dave
nic konkretnego tam nie widzę...

Gość 24dave
nie mam gdzie kogo poznać jak na razie...

Gość 24dave
Do oj stara modelka bez związku koleś gada coś o działaniu w tej kwesti , a ja działałem bez efektów , jak nie było kogo poznac to próbowałem przez neta, na ulicy , kiedyś w klubie , na szybkich randkach i zawsze była lipa... , dziewczyny miały mnie w d***e , bo jestem raczej dość spokojną osobą typem introwertyka , nie jestem jakiś super przebojowy itp. nie umiem taki być...

Gość 24dave
to niby gdzie ja mam kogoś znaleźć ? trochę obejrzałem z nudów ten powyższy filmik i jakoś nie odpowiedziało mi to w ogóle...

Gość gość
up

Gość gość
Po co ci dziewczyna ? Ja jestem introwertykiem i nie miałem dziewczyny, mimo 25 lat. Widać, nie jesteś typowym introwertykiem.

Gość 24dave
Staram się to zmieniać , ale lipa wychodzi. taka prawda , nie wiem jak znaleźć dziewczynę...

Gość 24dave
lipne trochę te powyższe filmiki

Gość 24dave
a co do dziewczyny to szukam bardziej z samotności.

Gość gość
Masz problem chłopie. Żyj dla siebie, rozwijaj się, naucz się żyć sam ze sobą i cieszyć życiem, nawet tą samotnością, a nie szukasz szczęścia, tam gdzie go nie znajdziesz. Przeczytaj sobie forum braciasamcy.pl, czy samczeruno.pl, to zobaczysz jak to dziewczyna ci przyniesie szczęście i małżeństwo.

Gość 24dave
ja tam żenić się nie chce... , ale samotność jednak dobija , to co piszesz to tak jak gdy jest głód to brać tego substytut i jeść np. kore z drzew... , to co piszę to są podstawowe potrzeby praktycznie każdej osoby nie tylko mnie...

Gość gość
To wypełnij je czymś innym. Szczęścia w dziewczynie trwałego nie znajdziesz.

Gość 24dave
jak można kogoś poznać ?

Gość 24dave
Do dziś Czym ?