Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawdzone sposoby na nerwy i stres

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio jestem bardzo nerwowa. Dziecko płacze przed zaśnięciem ja też płacze, nie chce zjeść obiadu, ja denerwuje się i płacze. Byle głupota doprowadza mnie do płaczu i nerwów. Znacie jakieś sposoby żeby rozładować emocje?

Gość gość
ja palę marihuane w niedużych ilosciach i serio pomaga,nie jestem uwalona a wyluzowana,niestety przy małym dziecku i w polsce -nie polecam. Ja mam juz nastoletnie i tez potrafi nerwy zeszargać a tak to po paleniu jestem spokojna i nie drę sie na dziecko tylko tłumaczę na spokojnie.

Gość igagość
Nerwy to skutek a jakie przyczyny.? napisz je sobie na kartce . Która najbardziej dokucza? Co cie najbardziej denerwuje. Posegreguj w kolejności. na początek poradź sobie naj lżejszymi. Do tego idź do lekarza i nie ma co się wstydzić bo taki stan szkodzi tobie i dziecku. Mogą to być oprócz sytuacji w domu niedobory w żywieniu. A te rowniez wplywaja na stan nerwow.Spisz sobie to wszystko .

Gość gość
Siedzę 24/7 z dzieckiem w domu. Rzadko gdzieś wychodzę. Nie mam gdzie rozładować emocji. Jestem w ciąży i.dodatkowo hormony robią swoje.