Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na pamiątkę dla koleżanki wyjeżdżającej na stałe za granicę?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie Doradźcie moje drogie,co można kupić/zrobić/zamówić no nie wiem..żeby nie coś wielkiego,zeby to mogła zabrać,ale jednocześnie coś pomysłowego.

Gość gość
Bixuteria, ciekawe kolczyki, bransoletka

Gość gość
Krzyż na drogę :classic_cool:

Gość gość
Kop w dupę :) Dobra, żartuję. Breloczek do kluczy od aura, T-shirt z nadrukiem waszych mordek, zeszycik ze zdjęciami i podpisami znajomych, świetna książka również z wpisami....hmmm...nie wiem :)

Gość gość
Zapas żubrówki i duży zawekowany słój bigosu :classic_cool:

Gość gość
ksiazke ze zdjeciami z waszego miasta, fajny notatnik

Gość gość
Może jakaś książkę ???z dedykacją .... ja czesto kupuję ksiązki w ksiegarni internetowej bernardinum i jestem zadowolona.

Gość gość
Tylko nic dużego! Zazwyczaj każdy przed wyjazdem ma bagaż wyliczony co do grama. Ja przed wylotem z Anglii dostałam od koleżanki dość duży szklany globus :) niby śliczny ale gdzie go spakować :D

Gość gość
Dziękuję za wszystkie rady :-). Akurat w naszym mieście pokazał się piękny zestaw akwareli z najladniejszymi widokami miasta. Do tego dokupilam breloczek z logo miasta. :-)

Gość gość
Kupilabym ksiazke kucharska po polsku

Gość gość
może koszulka z jakims nadrukiem który będzie jej zawsze przypominał ciebie kiedy ja zalozy? Moja przyjaciółka ostatnio zrobiła mi taki prezent tylko ze zaprojektowała sama nadruk na http://www.sferakoszulek.pl/ i bardzo mi sie taki prezent spodobał

Gość Janka2255
Myślę, że najlepsze pamiątki to te robione własnoręcznie. Masz jakieś uzdolnienia w tym kierunku? Nawet jeśli nie to na pewno coś fajnego wymyślisz. Zresztą w sieci jest mnóstwo gotowych instrukcji. Zerknij np. tu: http://amantis.pl/zrobic-bransoletke-div-sposoby-wlasna/ . Wystarczy trochę dobrych chęci i na pewno wyjdzie Ci coś fajnego. A ta koleżanka już zawsze będzie pamiętała, że dostała to właśnie od Ciebie.

Gość gość
Ja przed wylotem z Anglii dostałam od koleżanki dość duży szklany globus usmiech.gif niby śliczny ale gdzie go spakować jeśli wolno spytać dlaczego wyjechałaś z Anglii i gdzie? Pytam z ciekawości, bo sam zastanawiałem się nad wyjazdem z Polski.

Gość gość
Ja bym dała coś osobistego, album ze gromadzonymi zdjęciami wspólnie przeżytych chwil z jakimś wpisem

Gość gość
sku/rwiele spamiarze podnoszą archwialne topiki wprowadając ludzi w błąd. by was pies zsikał

Zapas żubrówki i duży zawekowany słój bigosu cool.gif x z tym że właśnie ten koleś ma rację, serio, wolę wódę i takie żarełko niż jakieś Wasze breloczki:D