Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ważne to dla mnie

Dziewczyny mam 18 lat. Pomóżcie :(

Polecane posty

Gość Ważne to dla mnie

Pytanie o ciążę. Dziewczyny 1 maja kochałam się ze swoim chłopakiem. Skończył we mnie a akurat miałam mieć już dni płodne. Pierwsze parę dni po stosunku bolał mnie brzuch u dołu. Okej zignorowalam to. pomyślałam -może tak ma być. Od tygodnia jakiegoś lekko się przeziebilam, bolą mnie jajniki, a gdy kaszle lub kicham to już w ogóle masakra. Mam cały czas wieczorne mdłości, strasznie często i dużo lubię jeść słodkiego a teraz? Nic a nic. Nawet mi się nie chce na słodkie patrzeć. Mam też uczucie jakby powiększył mi się brzuch u dołu i cały czas bulgotanie. Wczoraj wypłynął mi śluz taki bardziej ciemny żółty, dzisiaj już nic mi nie leci. Pomóżcie. Nie martwię się że być może jestem w ciąży no ale jednak te 18 lat...... Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.

Gość Ważne to dla mnie
+ mam wzdęcia i sikam częściej niż zwykle

Przejmujesz się wiekiem... Mam tyle samo i jestem w ciąży. Nawet nie wiesz jaka to radość :) Być może masz jakąś infekcje :) Idź do ginekologa jak najszybciej :)

Gość gość
Wiedziałaśże masz dni płodne i pozwoliłaś na finał w środku????

Gość gość
Przejmuje się wiekiem? Rozumiem, ze pracujecie, macie swoje mieszkania i jesteście w stanie same utrzymać i zając się dzieckiem? Myślcie dzieci, myślcie.

Gość gość
Przecież w pierwszych tygodniach ciąży nie urośnie Ci brzuch. ;)

Gość Ważne to dla mnie
Aniusia121 można sie z Tobą jakoś skontaktować? :)

Gość gość
zrob sobie test, chociaz obstawiam, ze zaraził cie jakąś chorobą weneryczną.

Gość gość
jeśli I maja mogłaś zajść w ciążę to wszystkie "niby" objawy ciąży nie mają racji bytu i są tylko w Twojej przestraszonej głowie. Polecam test ale za tydzień bo teraz nawet Ci nie wyjdzie.

Gość gość
To sobie urządziłas dziewczyno majówkę

Gość gość
Nastepna glupiutka bo dala i coooo i nic tak bedziesz zdzira==szm-at-a do podlogi ,bardzo dobrze i tak dalej nastepne 500.

Gość gość
Jak można być tak nieodpowiedzialnym? Nie masz pracy, mieszkania, ciągle na utrzymaniu rodziców i uprawiasz seks bez zabezpieczenia. Gdyby moja córka przyszła i powiedziała mi, że w tym wieku jest w ciąży, to zawiodłabym się na niej na całej linii. Mam nadzieję, ze Twoich rodziców i rodziców chłopaka stać na ewentualne utrzymanie kolejnego dziecka.